Layanan Acara Robotika

Produk Flagship kanggo Kimroy Bailey Robotics Rasta Robot sing mulang dhasar dhasar robotik

Rasta Robot

Sapa Kok Kok?

Menehi pengalaman para tamu sampeyan ora bakal lali karo Layanan KB Group Robotics Event. Wayahe nalika ngombe koktail miniatur saka Rasta Robot. Dheweke bakal disambut karo Accent Jamaican sing anget lan robot bisa uga mangsuli pitakon utawa loro.

Tari Tari Robot Choreographed
Tindakan Tamu Robot Mimic

5 Paket Robot Rasta

$ 4,500

Bailey Bionics

Ayam Sapa?

Kamera bakal sumunar lan gambar sing diunggah menyang Media Sosial sajrone sawetara menit. Para tamu bakal ngomong babagan acara iki suwene pirang-pirang taun. Wayahe nalika swiwine dilayani dening Lengan Robotik. Pirembagan bab Futuristic!

Tambah Drumstick ing piring tulung
Menehi High Lima 🙂

Paket Bionik Bailey

$ 5,500

Kacamata laser

Seru para tamu sampeyan

Cocog karo tema futuristik. Layanan Acara Robotika Kimroy Bailey Group bakal nyedhiyakake kaca mata laser sing sumunar, sumunar ing lantai tari lan mesthi menehi tamu futuristik.

Paket Kaca Laser

$ 1,800

Tampilan Lampu Drone

Efek Wow

Apik kanggo setelan lampu sing kurang padha karo ambiance VIP. Tamu bisa ndelok nalika nonton robot sing mabur iki karo tampilan lampu warna.

Paket Lampu Drone

$ 1,800

Suit Robot Lengkap

Soko Dhiskusi

Miwiti acara sampeyan ing 2030 kanthi paket Lengkap Robot Lengkap. Kepiye babagan setelan robot sing apik, mlaku-mlaku, pindah. Anggota tim bakal Cocog lan wow pamirsa lan mesthekake tema sampeyan lagi komunikasi.

Paket Fitur Robot

$ 2,500
Penerbangan Quad copter nyipta foto ing Camp musim panas Kimroy Bailey Robotics

Tarian Choreographed Drone

Berinteraksi karo masa depan

Iki minangka tampilan tarian sing dikontrol nganggo dron. Cara demonstratif sing nyenengake kanggo tamu kanggo sesambungan karo teknologi mbesuk.

Paket Tarian Drone

$ 1,800