Visi Global kanggo Perusahaan Kimroy Bailey

Kaya sing ana ing Heven, semono uga ing bumi. Kita ora ngandel siksa lan pepeteng. Ora bakal Robot ngrebut jagad iki. Gusti Allah kita nglakokake pertunjukan. Tansah lan Pungkasan!

Kita ngomong urip ing perusahaan iki. Kita ucapake asil positif amarga kita seneng njalari gusti sing nyenengake, dinamis, luwih gedhe tinimbang urip. Popsie kita, Gusti Allah iku Wong sing apik lan apik banget sing bisa diajak lan dheweke kepengin ngobrol karo saben anggota kulawarga manungsa. Dheweke terus ngomong; iku mung liwat wektu manungsa mandheg ngrungokake.

Klompok Kimroy Bailey ngomong kanthi kendel lan wani. Kita terus fokus marang Gusti Allah, kita mung gumantung marang Gusti Allah lan supaya Grup kita bebas saka rasa wedi edan ing jagad iki

Klompok kita minangka prau kanggo kasaenan lan katresnan kanggo manungsa supaya ditampilake ing Bumi. Katresnan iki sing dikarepake dening Gusti Allah bakal ditindakake miturut kepiye pengin nuduhake kabecikan kasebut dudu miturut ide jagad babagan katresnan apa Gusti Allah utawa kepiye media nate nggambar cinta Gusti Allah.

Klompok Kimroy Bailey minangka salah sawijining kapal sing bisa digunakake lan digunakake kanggo Gusti Allah kanggo ngrampungake karsane ing Bumi. We are bangga ora ana ing kanopi Allah.

Klompok Kimroy Bailey pancen dinamis amarga Surga dinamis. Tegese kita nindakake prekara kanthi iman lan iman iki nyenengake pamimpin kita - Gusti Allah Rama "Popsie"

Klompok kita minangka prau kanggo kasaenan lan katresnan kanggo manungsa supaya ditampilake ing Bumi. Katresnan iki sing dikarepake dening Gusti Allah bakal ditindakake miturut kepiye pengin nuduhake kabecikan.

Grup kasebut bakal ngasilake akeh kasugihan kalebu nanging ora diwatesi: dhuwit ing bank, tanah sing larang regane, properti intelektual & penemuan anyar, merek sing bisa ngutangi negara-negara tomany lan ora kudu ngutangi. Yen pengin nyilih, kita bakal nyilih, nanging ora bakal kudu nyilih.

Perusahaan kita ngerti manawa bisa cuaca apa wae amarga Gusti Allah nunggil karo kita. Gusti Allah ngripta perusahaan iki lan mung bisa ngrusak. Yen dheweke nindakake iki prerogatif-mula dheweke dadi Tuhan. Lan yen dheweke nindakake, Dheweke bakal mbangun maneh kanthi luwih gedhe lan bagean sing apik tenan. Ya bayi Sing Luwih gedhe lan Luwih Apik!

Kimroy Bailey Group bakal nggawa menyang macem-macem jagad, layanan lan produk kualitas ing saindenging jagad ing kabeh aspek bisnis. Kita bakal makarya ing kabeh sing ditindakake.

Klompok Kimroy Bailey pancen dinamis amarga Surga dinamis. Tegese kita nindakake prekara kanthi iman lan iman iki nyenengake pamimpin kita - Gusti Allah Rama "Popsie"

Klompok Kimroy Bailey mesthi bakal diduweni pribadi dening Kimroy Bailey lan Sherika Trott-Bailey lan keturunan: Keilah Abigail Bailey lan Baileys sing bakal teka. Dheweke kalebu bagean saka sisa-sisa Gusti Allah ing Bumi lan uga generasi kasebut.

yen kita gupuh, yen kita wedi, yen kita sangsi ora ngganti kasunyatan sing Kabeh apik, Kabeh wektu lan Popsie isih dikendhaleni, isih kabeh kuat, isih kabeh ngerti, isih ana

Visi Global kita gampang banget - Kanggo nindakake bisnis kanthi cara lan cara sing bakal ditindakake Kratoning Swarga. Kaya sing ditindakake ing swarga saengga ditindakake ing Bumi.

Ora ana pengertian / pengadilan sing wis ditemtokake sadurunge babagan bisnis- sing asale saka pasamuwan-pasamuwan sing diadegake, bible-quoter, kelompok bisnis, pimpinan bisnis, pimpinan agama, pasukan lawan, media dll. Yen kita wis salah nginterpretasi utawa nggawe salah langkah, Langit bakal mandheg. Langit ora butuh pembela utawa pura-pura.