Bagean 1 Langkah Latihan Kursus Panel Instal Panel Panel Solar Kanggo Pemula

Bagean 1 Langkah Latihan Kursus Panel Instal Panel Panel Solar Kanggo Pemula

Nuduhake iki saka Klompok KB karo kanca-kanca

Ing episode saka Step by Step Solar iki bisa ditindakake dening Universitas Trot Bailey, Kimroy Bailey nyedhiyakake pandhuan lengkap babagan cara nginstal panel solar ing bumbung kanggo pamula. Tututi, video iki kalebu kabeh langkah sing diinstal kanggo nginstal 12 panel surya ing payon sampeyan. Video kasebut nggarisake carane nginstal ril aluminium, cara nggunakake clamp agêng lan pungkasan, lan uga nyorot alat sing dibutuhake supaya cepet rampung lan profesional. Kanggo rancang lengkap kanggo nginstal sistem panel solar lengkap, sampeyan bisa tuku kursus Step by Step Solar online sing menehi tangan Expert kanthi video lan bahan belajar sing bermutu kanggo nuntun sampeyan wiwit rampung nganti rampung nginstal sistem solar omah lengkap.

Klik tombol muter ing ndhuwur kanggo nonton Bagean 1 saka langkah latihan Langkah Solar online.

Tabel Video Konten kanggo pandhuan lengkap babagan Cara Instal Panel Solar ing Rooftop for Beginners

1:48 - Rincian babagan panel solar. Koreksi - 250W ora 250kW (Thanks kanggo David James)

2:04 - 8 jam saben dina x 3kW (total kapasitas) = ​​24kWh / dina ora 12kWh Mangkene pandhuan kanggo sawetara topik sing diliputi ing Langkah dening Langkah Solar Video 1 saka Kimroy Bailey Group.

00:18 - Apa Piranti Iki sing Daya Sistem 3,000W

1:48 - Rincian babagan panel solar lan Kapabilitas Sistem

2:15 - Roda Aluminium - Iki digunakake kanggo ngamanake panel surya menyang atap

3:07 - Claps End lan Mid - Iki digunakake kanggo ngamanake panel solar menyang Roda Aluminium.

3:39 - Nggunakake Piranti Daya lan Kunci Allen kanggo nginstal panel surya nalika instalasi

4:05 - Keamanan Pemasangan Panel Solar

4:20 - Mbangun PEMBANGUNAN 5:01 - GAMPANG TINDAK Daktindakake

5:38 - Makarya ing udan

6:34 - Suwene wektu kanggo ngrampungake instalasi solar

7:05 - Sambungan Listrik Panel Solar: Sambungan Seri, Sambungan Paralel, lan Sambungan Seri-Paralel

8:45 - Perangkat Lunak kanggo Instalasi Solar lan Piranti Liyane sing dibutuhake kanggo pemula nginstal sistem solar profesional.

9:33 - Ngencengi Mid-Clamps karo Allen Key

9:58 - Panel Solar lan Badai / Hurricanes

10:43 - Mesthekake yen kabel listrik sampeyan madhep ndhuwur.

11:49 - Instalasi Panel Panel Sekawan Kaping rampung (1kW of Power dipasang)

12:18 - Nyambungake kabel Elektrik ing 4 panel pisanan (1kW rampung).

12:46 - Cara Nggawe Siri Seri antarane Panel Solar, Pandhuan Miwiti

12:58 - Cara Nggawe Sambungan Paralel sajrone Latihan Pemasangan Solar kanggo Pemula

13:55 - Miwiti instalasi baris nomer loro saka panel surya

14:15 - Loro larik kaping pindho lan latihan instalasi solar ing tengah

15:44 - Kalkulasi Latihan Pemasangan Solar: Bisa 1 panel solar dadi kulkas?

17:33 - Apa sing Kalebet ing Langkah dening Kursus Solar Langkah

19:00 - Bobot Panel Solar

20:43 - Nyiyapake Piranti lan efisiensi Instalasi

21:17 - Miwiti Panel Gedung Katelu sing bakal disambungake podo karo rong cabang liyane.

22:11 - Kepiye cara Instalasi Solar yen sampeyan duwe papan atap winates

22:25 - Arah lan ngarepke sing panel solar kudu diadhepi sajrone nginstal.

KESELAMATAN SAFETY KESELAMATAN Guys kita wis ngrungokake tanggapan sampeyan lan kita ngerti safety minangka EXTREMELY penting ing instalasi solar. Kita ngakoni manawa iki dudu video instalasi solar paling aman. Dene tips safety wis dingerteni kanthi cetha ing 4:02 lan 4:20 kayata PPE lan Harnesses. Mesthekake yen langkah demi langkah Step online online duwe bab kabeh darmabakti kanggo OSHA lan Standar Keselamatan Suria.

Mulai ngasilake saiki saka industri solar multi-triliun dolar. Gabung karo TeamKB, miwiti bisnis instalasi solar utawa mulihake kothak lan gawe bandha kanthi cepet. Kimroy Bailey Group minangka perusahaan dolar multibiliun lan Pelatihan Interaktif Latihan, Proses Outsourcing, Konsultasi, lan Perangkat Lunak kanggo perusahaan Robotics Renewable ing donya.

Klompok Kimroy Bailey kanthi integral nggabungake Solusi Tenaga Diperbaharui kanthi Robotika lan Intelijen Artif. Langkah langkah solar wis nglatih 18 yuta siswa saka 92 negara lan 23 basa sing beda. Kumpulan KB nduwe 25 kantor global kalebu Istanbul, Barcelona, ​​Hong Kong, Guangzhou, New Dehli, Hamburg, Zurich, lan Miami. Hubungi Kita ing [Email protected] utawa 24/7 GlobalAApWhatsApp

The Kimroy Bailey Group saka Perusahaan: Robotika KB, Pembaruan KB, lan Yayasan KB, Universitas Trott Bailey, Video Oasis dening Kulawarga Trott Bailey, lan kabeh anak perusahaan kasebut minangka anggota saka Kulawarga Trott Bailey Kulawarga sing diduweni Kimroy, garwane ayu Sherika lan bayi sing nggumunake, Keilah Trott Bailey. Baileys 'kanthi bangga percaya marang Popsie (Gusti Allah) lan kekuwatan Getih Yesus Kristus 🏆. Tujuane gampang kanggo mbantu sampeyan, entuk lan dadi sugih saka wutah global ing industri surya. Kanggo kulawarga, awake dhewe, bisnis sampeyan! #StepByStepSolar #WorldTour #TrottBaileyUniversity http://KimroyBailey.com #RenewableIsRELIABLE Iki TeamKB Ayo #KeepBelieving!

Logo Universitas Trott BaileyKanggo ndownload file desain sistem solar sing ndhukung lan dokumen PDF sing digandhengake kanggo episode Step Step by Step Solar Course iki klik ing kene kanggo nggawe akun gratis ing Universitas Trott Bailey lan mbukak kunci Pandhuan Rooftop lengkap.

Universitas Trott Bailey - Nggawe macem-macem Milyunterpirasi

Ndhaptar ing ☀🔋Step FULL kanthi kursus Step Solar online mung AS $ 1,818 / Percobaan Kursus Gratis.

Kimroy Bailey Group of Company logo anyar pngPerusahaan Kimroy Bailey duwe sampurna Paket Sistem Suria kanggo kursus, Ngarep, Hotel utawa Bisnis Tuku Langkah demi langkah Solar lan pindhah menyang pamula menyang profesional solar mbayar lan pasang surya kanthi yakin.

Nuduhake iki kirim