Kimroy Bailey Group minangka perusahaan # 1 ing jagad sing nggabungake integral ing area Renewable Energy and Robotics. We nawakake Pelatihan, Aplikasi Proses Bisnis Outsourcing Mobile lan Konsultasi kanggo individu lan perusahaan gedhe ing Sektor Energi lan Robotik sing bisa Duwe Bisa Dhewe. Kursus Tenaga Surya Kita interaktif lan gampang dingerteni.