Produk Robotika

Iki minangka dhaptar Produk Robotics sing didol dening Perusahaan Perusahaan Kimroy Bailey. Produk kasebut kalebu kit robotik, pengontrol mikro, sensor, sirkuit terintegrasi, papan roti, LED, motor lan komponen Robotika liyane