Apa bisa Manungsa Nduwe Angin? Kepiye Turbin Angin Robotik Nolak Industri Minyak

Apa bisa Manungsa Nduwe Angin? Kepiye Turbin Angin Robotik Nolak Industri Minyak

Nuduhake iki saka Klompok KB karo kanca-kanca

Visi Energi Global Kita

Apa sampeyan bisa nduwe angin? Sampeyan bisa tuku? Apa mung jotosan ing negara sing dipilih? Apa angin mung dumunung ing Liga Arab? Miturut Asosiasi Informasi Energi, 69% lenga jagad diprodhuksi dening 10 negara kalebu Amerika Serikat, Arab Saudi, Rusia lan Kanada. Nanging ora kaya energi angin Minyak & Alam Gas ora dibatesi yen ana ing papan siji utawa negara tartamtu. Angin ngunekke saka papat sudhut ing saindenging bumi.

Pabrikan lan produksi minangka tulang belakang kanggo tuwuhing teknologi lan teknologi angin yaiku panguripake game sing saiki bisa ngatasi lapangan dolanan ing antarane negara-negara manufaktur. Lan Hei! menyang negara-negara sing ngetung lan ninggalake manufaktur menyang Jerman, Amerika Serikat, Amerika Serikat utawa Jepang sing nggawe pabrik raksasa China, teknologi anyar saka KB Group saiki tegese produksi murah bisa kedadeyan ing ngendi wae. Cukup, manufaktur mbutuhake energi, lan nggunakake teknologi angin robot sing luwih maju kita menehi tenaga ing gulu sing paling adoh saka alas.

Lan apa tegese kanggo sampeyan, negara berkembang, petani cilik, sing duwe omah sing duwe omah kanthi sawetara gagasan bisnis?

Bisa ngasilake tegese sampeyan bisa adol lan bisa adol tegese sampeyan bisa entuk lan sampeyan bisa entuk ngasilake, seneng banget. Lan aku ora pengin sampeyan entuk tangan siji lan nggunakake kabeh kanggo ngimpor minyak utawa energi energi larang. Kita pengin sampeyan entuk lan ninggalake pusaka kanggo anak-anake! Nggunakake solusi energi sing bisa dianyari maneh sampeyan bisa nggedhekake bathi lan ora mung saingan nanging duwe bathi, bathi banget. Nglampahi wektu kanggo mriksa Wawasan Global kita, iki sing kita saiki, iki sing kudu kita pilih. Kita tresna karo Arab Saudi, Rusia, China lan kabeh 'raksasa' ing konteks energi lan produksi saiki, nanging kepengin banget nyebar adonan lan ngidini rata-rata Joe nggedhekake bakulane. Ahhh, kayadene ing swarga, iya bakal ana ing bumi.

Kimroy Bailey Group wis ngembangake teknologi angin robot sing bisa nduwe angin dadi energi listrik sing bisa digunakake sanajan ing wilayah angin sing sithik. Teknologi iki ngidini luwih saka 38% wilayah angin ing saindenging jagad kanthi kecepatan angin sithik banget kanggo ngasilake energi sing cukup kanggo saiki nggawe investasi ing teknologi angin.

Tujuan saka turbin angin robotic yaiku ngaktifake turbin angin ukuran cilik bisa ngasilake energi akeh sanajan ana ing laju angin sing sithik. Iki mbukak akeh negara, kutha, provinsi, lingkungan lan papan sing bisa digunakake kanggo turbine angin kanggo ngasilake energi. Nyekel mabur kita?

Napa awake dhewe ngurusi tenaga? - Ngatasi Gajah.

Kita minangka perusahaan hibrida sing masang produk energi sing dianyari (Solar & Wind) nganggo Robotics, Art Intelligence, lan teknologi sensor. Kita minangka panemu lan pabrikan kanthi macem-macem produk saiki ing pasar, ing ngisor perusahaan payung. Nalika sampeyan njupuk produk saka Riset lan Pembangunan, Desain, Prototipe, Beta Testing, liwat menyang Mass Manufacturing sampeyan rumangsa jiwit saka biaya listrik saben langkah. Yen ora kanggo solusi energi sing bisa dianyari integrasi ing model bisnis, akeh produk kita bakal tetep dadi ide lan kita uga bakal tundhuk karo biaya listrik sing terus-terusan.

Minangka produsen nggunakake teknologi digital ing ruang Energi lan Robotik sing bisa dianyari, kita ngerti manawa rigor sing diadhepi manufaktur liyane - bisa uga kita bisa ngobrol. Sawise sampeyan ngasilake kanthi kapasitas gedhe, biaya energi dadi perhatian utama kanthi cepet. Sembarang produsen massa ing industri apa wae sing bakal ngandhani yen nggawe lan dagang produk, barang lan layanan lan ngangkut kabeh jagad iki, mbutuhake energi, akeh energi.

Dadi kenapa sektor energi isih dadi Dinosaurus sing relatif yen dibandhingake karo kabeh langkah sing digawe ing ruang Tech?

Model bisnis raksasa minyak yaiku mung adol minyak lan urip bathi; ora perlu gawe anyar, ora perlu nganyarake maneh pembaruan. Wigati sing, saben taun riset diterbitake nuduhake prangko wektu kanggo sumber minyak ing jagad iki, perusahaan iki ndeleng bukti minangka lapangan lenga siji sawise ditutup. Wangsulan kasebut mesthi ana ing ngarepe, Gusti Allah nyiptakake angin lan srengenge ing dina pertama nitahake, sumber daya alam iki mesthi ana ing awake dhewe. Wayahe kita nggunakake sumber daya Swarga kanggo maju kabeh wong, ora mung wong sugih. Nalika 10 bandhane nyedhiyakake 70% minyak ing jagad iki terus nasib liyane saka 185 negara liyane. Dheweke bisa nyetel rega, ngontrol pasar lan ngarahake dagang. Dadi kenapa nggawe inovasi, kenapa ganti, kenapa terus berkembang?

Kimroy Bailey Group ana ing kene kanggo narik evolusi, tujuane yaiku kanggo mesthekake yen biaya energi kanggo manufaktur minangka terjangkau. Pabrik jaman saiki duwe mesin sing apik kanggo manufaktur digital nanging lawas, metode archaic ngasilake listrik. Kita main peran utama ing macem-macem pilihan sing kasedhiya kanggo listrik listrik adoh saka lenga & gas.

Iki sebabe kita wis mbangun perusahaan babagan rong sektor Renewable Energy and Robotics. Lengan awak klompok, Renewable Energy and Robotics sing nggarap tangan kanggo nyipta sektor energi dinosaurus lawas sing dibangun ing minyak wiwit revolusi industri ing 1760-an lan seret menyang abad kaping 21. Lan guess apa? Iki ora ana sesanti 20 taun, iki saiki, iki SAIKI!

Kita ngakoni manawa ana langkah lan isih bakal ana langkah-langkah ing sektor energi kanggo nyuda biaya listrik listrik. Nanging durung cukup cepet. Turbin angin kaya sing ditemokake dening para pelaut ing 1600-an lan 4 abad mengko, ora ana sing diganti. Kita butuh wawasan sing luwih gedhe, mikir kapal, pesawat sing bisa dianyari energi, kabeh negara dikuwasani kanthi nggunakake teknologi angin lan surya. Kimroy Bailey Group ana ing kene supaya ora mung nyepetake industri sing bisa dianyari, nanging kanggo njamin bisa terjangkau karo konsumen. Produk anyar saka turbin angin robotic ora mung bakal ngowahi revolusi industri angin nanging mbusak alangan kanggo mlebu para produsen lan pamilik omah supaya bisa numpak kapal lan nguwati sifat kanthi angin.

Nuduhake iki kirim