Top 3 Kesalahan Solar Digawe dening Pemasang Surya

Top 3 Kesalahan Solar Digawe dening Pemasang Surya

Nuduhake iki saka Klompok KB karo kanca-kanca

Ing limang taun pamasangan solar aku wis nggawe akeh kesalahan solar nalika ngetrapake bisnis instalasi surya ing Kimroy Bailey Renewables. Aku pengin mbantu sampeyan ngrampungake kurva belajar kanthi luwih cepet tinimbang aku lan mula kita nggawe Langkah dening Kursus Latihan Pemasangan Instal Solar kanggo mbantu sampeyan kanthi yakin nginstal sistem panel surya sing duwe bathi. Ing artikel iki, aku bakal nyorot telung bathi rookie sing dipasang installer ing tahap awal bisnis.

  • Kesalahan Suria # 1: Ninggalake Dhuwit ing Tabel

Nalika sampeyan dadi wong liya ing bisnis instalasi solar sampeyan kepéngin nawarake rega sing luwih murah kanggo para pelanggan supaya menang proyek kanggo pesaing sampeyan. Nanging, sawise 5 taun ing bisnis, aku bisa ngomong yen iki mung bisa dienggo ing wektu sing cendhak. Aku ora bakal ngalahake sampeyan amarga nindakake kanggo njupuk sikil ing lawang, nanging dudu cara sustainable kanggo tuwuh bisnis.

Sampeyan kudu adil marang pelanggan nanging sampeyan uga kudu mesthekake manawa bathi untung sampeyan cocog karo operasi bisnis. Aku wis ngrampungake akeh instalasi ing ngendi aku kudu ngorbanake awak supaya bisa nyakup biaya staf lan operasi. Kajaba iku, yen pelanggan mbayar sampeyan loro-lorone ansuran, mesthekake yen cicilan kapisan cukup kanggo nyakup biaya peralatan, materi lan kontingensi lan ansuran pungkasan kudu kontribusi marang tenaga kerja lan bathi / biaya operasional bisnis. Biasane biasane kira-kira 70% kanggo cicilan pisanan lan 30% kanggo cicilan pungkasan. Sawetara pelanggan bisa ngeyel 50% dhisik lan 50% yen wis rampung, mesthekake yen sampeyan duwe persediaan barang solar sing cukup utawa akses menyang ibukutha kanggo njupuk barang sing ora dijamin ing pambayaran kanggo ansarane pisanan amarga ora mungkin 50% bakal nutupi kabeh peralatan solar, materi lan tenaga kerja.

  • Kesalahan Suria # 2: Overcommit utawa Nggawe Pengarepan sing Ora Realistik marang Pelanggan

Sampeyan bakal ketemu karo akeh pelanggan sing pengin kabeh lonceng lan bisik nanging kurang anggaran. Tugas sampeyan ing skenario iki kudu jelas banget ing komunikasi sampeyan karo pelanggan babagan kapabilitas sistem energi solar. Apa tegese aku? Aku bakal menehi conto: Sampeyan ukuran sistem off-grid kanggo mesin cuci lan pengering kanthi konsumsi kWh khusus. Midway liwat pakaryan sing nganyari klien menyang mesin cuci lan pengering sing luwih gedhe kanthi samesthine sistem sampeyan isih bisa nangani beban kanthi rega sing disepakati. Utawa yen sampeyan wis rampung kerja lan sampeyan nyedhiyakake subpanel listrik kanthi kabeh peralatan kasebut sing dipasang ing srengenge, pelanggan nyipta tenaga kerja listrik utawa kanca kanggo nyandhang peralatan tambahan menyang sistem kasebut.

Tipku kanggo komunikasi kanthi jelas lan mesthekake yen sampeyan duwe kabeh pangiriman lan pangowahan panjaluk pelanggan sing didokumentasi kanthi nulis liwat proposal solar, kontrak sing ditandatangani, obrolan email / obrolan facebook etc.

  • Kesalahan Suria # 3: Perencanaan Ora becik

Minangka wong anyar ing bisnis Instalasi, tujuan sampeyan supaya dadi efisien bisa karo sumber daya winates sing sampeyan duwe. Wilayah utama sing kudu sampeyan butuhake yaiku logistik anggota tim (apa iku tim loro-lorone utawa luwih akeh) -sapa sing kudu ngurus apa? Tlatah sabanjure yaiku pangiriman lan panyimpenan panel peralatan solar lan peralatan liyane sing apik banget, duwe papan kasebut ing dina sadurunge pemasangan saestu mbantu. Pungkasane duwe alat kerja sing cocog kayata topi hard, sabuk, sabuk alat, penggerek, hidrogen etc.

Klik kanggo Pratelan Diskon 54% ing Langkah dening Kursus Solar Langkah

Siji tip sing bakal disenengi lan sing digunakake ing bisnis yaiku aku sadurunge ngrampungake komponen solar utama. Komponen solar kayata inverter, kotak konektor, kotak sambungan DC (langsung), pemutus sirkuit lan pelindung mundhak dihubungake ing kantor sadurunge metu menyang omah pelanggan. Banjur aku nglebokake komponen sistem iki ing kothak sing rapi sing cepet bisa ngacak menyang tembok. Aku uga ngerti biasane, sing duwe omah bisa uga nindakake pakaryan liyane ing omah nalika lagi nimbang solar. Yen ana karya listrik sing ditindakake bareng-bareng sampeyan nyewa nginstal solar, golek tenaga listrik supaya bisa mbukak kabel sampeyan padha karo listrik-listrik. Hei, dheweke bakal nindakake langkah-langkah sing padha utawa tanpa listrik.

Aku rumangsa seneng nalika bisa nuduhake wawasan lan tips iki karo para siswa ing Step by Step Solar. Ana saran sing wicaksana:yen sampeyan mlaku kanthi wicaksana dadi wicaksana. Minangka wong liya, aku kudu sinau akeh piwulang saka pengalaman keras utamane wiwit industri instalasi solar isih enom lan ora standar. Sampeyan bisa nyerep konten video sing luwih apik tenan nalika ndhaptar Langkah Kanthi Cara Latihan Pemasangan Pemasangan Solar. Kursus iki bakal nggawe manawa sampeyan mlumpat liwat rintangan-pacoban lan kesalahan lan tekan bagean sing apik ngetrenake sistem energi solar sing duwe bathi.

Matur nuwun kanggo njupuk wektu kanggo maca artikel iki. Mangga bebas nuduhake pikirane liwat komentar ing ngisor iki. Iki #TeamKB Ayo kita #KeepBelieving

Nuduhake iki kirim

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *