Klompok Perusahaan KB

The Kimroy Bailey Group saka Perusahaan

Kimroy Bailey Group minangka perusahaan multi milyar dolar lan Pelatihan Interaktif Pelatihan, Proses Outsourcing, Usaha Konsultasi lan Perangkat Lunak kanggo Perusahaan Robotics sing bisa dianyari. Kumpulan KB kanthi lancar nggabungake Solutions Energy Renewable with Robotics and Artificial Intelligence. Grup kasebut saiki makaryakke ing Istanbul, Barcelona, ​​Hong Kong, Guangzhou, New Dehli, Hamburg, Zurich, Miami lan Manchester. Perusahaan Kimroy Bailey diduweni Kimroy, garwane ayu Sherika lan bayi sing apik, Keilah Bailey. Baileys 'kanthi bangga percaya marang Popsie (Gusti Allah) lan kekuwatan Getih Yesus Kristus.

Sapa Wae

Perusahaan Kimroy Bailey kalebu Kimroy Bailey Renewables, Kimroy Bailey Robotics, lan Kimroy Bailey Foundation lan miwiti operasi ing Desember 2011.

Sajrone pirang-pirang taun wis tuwuh operasi bisnis, kajaba Antartika, kita wis ngladeni para pelanggan ing saben bawana. Kita target supaya cedhak karo akar kanggo njamin manawa kita nyedhiyakake pengalaman sinau sing paling apik lan layanan sing luar biasa kanggo klien nalika nyopir mbesuk sektor Sektor Energi lan Robotik global.


Sajarah

Kita ngira-ngira Kumpulan Perusahaan Kimroy Bailey nalika kita nggawe badan. Kita duwe loro lengen kanggo bisnis terintegrasi, KB Renewables lan Robotics KB. Visi kita saka tingkat dhuwur yaiku kanggo nggedhekake lan nggabungake rong lengen bisnis iki kanthi organik kanthi cara sing padha karo lengen manungsa bisa nindakake kanggo ngangkat awak sing abot kanggo awak.

Alamiah, nalika kita nambah awak nambah awak, sikil, sikil saka Grup, kita bakal nggedhekake menyang wilayah liyane ing mangsa ngarep.

Kanggo sampeyan sing kepengin weruh lan mikir- Kepala ketua Grup? Apa iku utawa sapa? Ayo lan bojoku nggawe kanthi cetha - Kepala Grup iki yaiku Yesus Kristus lan kita kanthi lengkap langganan kabijakan Kerajaan Swarga. 🙂

  • 2018 - Operasi skala menyang Eropa lan Asia
  • 2017 - Ngembangake operasi menyang Amerika Serikat lan Amerika Latin
  • 2016 - Digawe Robot Rasta lan miwiti nawakake layanan manufaktur
  • 2015 - Layanan Pelatihan lan Dhukungan Global Global diluncurake
  • 2014 - Nggawe Kit Robotika Fighter Fire Pisanan Kita
  • 2013 - Diwiwiti Robotika Kimroy Bailey
  • 2012 - Diwiwiti Kimroy Bailey Renewables
  • 2011 - Miwiti Yayasan Kimroy Bailey

Mission

Kaya dene ing Swarga, kaya mangkono uga ing Bumi. Tujuan kita yaiku nggunakake sumber langit, angin, solar lan kabeh Renewables lan nggunakake pola pikir swarga ing kabeh usaha kita.

Vision

Visi kita yaiku dadi perusahaan sing paling makmur ing saindenging jagad lan nyebarake kemakmuran kasebut kanthi nguatake klien lan pelanggan dadi pirang-pirang milyaran. Tujuan kita yaiku kanggo mesthekake yen staf karyawan seneng lan nggunakake prinsip Surgawi ing kabijakan. Ing Jeneng Yesus, Amin.

Kepemimpinan

KIMROY BAILEY - PENGARAH

Kimroy Bailey minangka salah sawijining Anggota Pendiri klompok Perusahaan Kimroy Bailey lan dadi inovator paling apik ing jagad babagan Energi lan Robotik Diperbaharui.

Anggota ngedegake Kumpulan Perusahaan Kimroy Bailey minangka salah sawijining pikiran ing donya buisness utama ing Sherika Trott-Bailey
SHERIKA TROTT-BAILEY - PENGARAH

Anggota ngedegake saka Company Company Kimroy Bailey minangka salah sawijining pikiran bisnis ing saindenging jagad Sherika Trott-Bailey