Topik Konsultasi Pelanggan Suria kanggo nutupi

Topik Konsultasi Pelanggan Suria kanggo nutupi

Nuduhake iki saka Klompok KB karo kanca-kanca

Daya solar isih konsep anyar sing apik kanggo wong liya. Pelanggan potensial bakal duwe akeh pitakon supaya sampeyan kudu siyap kanggo mangsuli kabeh pitakon. Kesan sing sepisanan apik sajrone konsultasi bisa uga beda bedane karo pesaing sampeyan. Dadi, sawetara tips babagan wilayah inti sing kudu dibahas lan pelanggan sajrone sesi konsultasi pelanggan solar. Ana papat topik sing gampang lan langsung sing kudu dibahas sajrone konsultasi pelanggan solar. Iki topik Apa ngapa surya, Apa tujuane surya, pira ngerti, Apa anggaran pelanggan lan apa sing bisa ditampa kanggo anggaran? Saiki, langsung njaluk.

  • Topik Konsultasi Pelanggan Suria Topik # 1: Napa padha surya?

Jawaban bisa uga katon jelas nalika pisanan- dheweke pengin ngirit dhuwit kanthi tagihan energi. Nanging, biasane ana motivasi dhasar kanggo milih nambah solar ing omah-omahé. Coba golek crita latar mburi- Apa dheweke rumangsa ditipu dening perusahaan tenaga? Apa tanggane utawa kanca bisa nginstal sistem tata surya bubar? Apa entuk rebat pajeg utawa silihan biaya murah khusus kanggo mbayar sistem? Apa dheweke nyoba nambah nilai properti sing dirasakake? Apa dheweke lingkungan? Njupuk crita latar mburi mbangun rapport lan mbantu sampeyan ngrancang sistem kanthi kudu dingerteni.

  • Topik Konsultasi Pelanggan Suria Topik # 2: Apa jenis kinerja sing diarepake saka sistem tenaga surya?

Wilayah sesi konsultasi iki penting banget amarga biasane, para pelanggan duwe pangarepan sing ora realistis babagan sistem tenaga surya. Mangkono, sampeyan kudu nutupi kabeh dhasar yaiku: dasi kothak lan sistem off-grid, piranti sing bakal digunakake, sistem awan, awan, kapasitas baterei lan pangopènan baterei, kakehan sistem lan kelangan kekuwatan etc.

Nyilem jero menyang wilayah kasebut lan kanthi jelas ngandhakake kapabilitas sistem tenaga solar bakal ngindhari panen pengarepan mengko. Aku uga menehi saran supaya sampeyan menehi pamplet sing ditulis kanthi jawaban kanggo pitakonan sing sering ditakoni.

  • Konsultasi Pelanggan Suria # 3: Kepiye ngerti?

Kanthi investasi sing larang regane kaya ngono, sampeyan bisa nggawe riset. Dadi aja nyoba ngetrapake barang-barang sing luwih murah kanggo pelanggan potensial- kajaba pelanggan khusus pengin sing murah. Ana merek saka inverterers lan baterei sing luwih dhuwur kanggo pasar. Yen sampeyan ngomongake inverter, merek kaya Outback, Schneider lan Samlex dianggep apik banget. Nalika baterei Rolls dianggep minangka standar emas ing panyimpenan baterei. Pelanggan mbuwang jumlah dhuwit kasebut yaiku AS 10,000 utawa luwih kepengin weruh kualitas.

  • Konsultasi Pelanggan Suria # 4: Apa Anggaran lan Apa sing bisa diduweni?

Diskusi babagan anggaran bakal nemtokake manawa pelanggan bisa tuku peralatan premium.

Nuduhake iki kirim