About Klompok KB KB

Kimroy Bailey Group minangka Latihan Interaktif Pelatihan, Proses Outsourcing, Konsultasi, lan Perangkat Lunak kanggo perusahaan Robotics sing bisa dianyari. Kumpulan KB kanthi lancar nggabungake Solutions Energy Renewable with Robotics and Artificial Intelligence. Kumpulan kasebut makarya ing Istanbul, Barcelona, ​​Hong Kong, Guangzhou, New Dehli, Hamburg, Zurich, Miami lan Manchester. Nalika kita terus ngembangake operasi global, tujuane yaiku ora aran 'BIG', kita pengin aran perusahaan ing saindenging dalan sing bisa mlumpat ing situs web, miwiti obrolan lan entuk tanggapan cepet. Yen kita ora kejawab tandha tanggapan sing cepet, tim kita duwe kuping sing bisa dirungokake, sampeyan bisa Contact Us nggunakake formulir ing ngisor iki utawa kanthi ngirim email [Email protected] Perusahaan Kimroy Bailey diduweni Kimroy, garwane ayu Sherika lan bayi sing apik, Keilah Bailey. Baileys 'kanthi bangga percaya marang Popsie (Gusti Allah) lan kekuwatan Getih Yesus Kristus.

kontak Us





kontak Klompok KB KB

+1 (786) -830-3661
KimroyBailey
Live Chat Online