MultiBillionaires Nuduhake Rencana Global Allah kanggo Klompok Kimroy Bailey

multibillionaires Kimroy Bailey lan Sherika Trott Bailey karo sawetara Produk Robotika sing.

MultiBillionaires Nuduhake Rencana Global Allah kanggo Klompok Kimroy Bailey

Nuduhake iki saka Klompok KB karo kanca-kanca

Klompok Kimroy Bailey ngganggu akeh model lan ideologi babagan bisnis ing abad kaping 21. Kaping pisanan, perusahaan kasebut kanthi wani ngumumake ing situs web manawa dheweke minangka perusahaan sing ditahan kanthi pribadi lan kabijakan lan pituduh dituntun dening Yesus Kristus lan Kraton Swarga. Klompok Perusahaan sing kalebu Kimroy Bailey Renewables LLC, Kimroy Bailey Robotics Ltd, Lan Yayasan Kimroy Bailey kabeh ngatur ing ngisor payung Kimroy Bailey Group INC.

Pamilik multi-miliar, bojo lan bojone, Kimroy Bailey lan Sherika Trott-Bailey ora nduweni kualifikasi babagan kasunyatan manawa dheweke dadi murid Yesus Kristus, sing tujuane yaiku nggambarake Kristus ing jagad bisnis.

Panganten sakloron kasebut ujar "wwong hen mikir babagan Gusti Allah, utamane wong Kristen, dheweke ora mikir babagan konteks bisnis. Wong luwih seneng njaga Gusti Allah ing kothak cilik. Nanging Gusti Allah minangka manungsa bisnis paling utama - ora mung miturut cara utawa standar donya iki utawa uga ana standar sing dianggep bener lan agama sing dianut gereja. Amarga cara-cara dheweke adoh banget lan ngatasi cara-cara sing ana ing Bumi"

Kimroy Bailey Group minangka cookie aneh ing jagad bisnis sing ngatur kapitalisme, nanging sampeyan eling, iki dudu perusahaan fluff. Raksasa dolar multi milyar dolar iki kesusu menyang pemandangan ing merek Kimroy Bailey Robotics kanthi adol kursus pelatihan surya online. Rong taun mengko Langkah-langkah Solar langkah-langkah iku nomer sade nomer siji ing internet! Nglacak malah tingkat sade kursus sing metu saka institusi veritable kayata Harvard lan MIT.

Sawetara rencana Gusti Allah kanggo Grup Kimroy Bailey

Kimroy Bailey Group yaiku raksasa sing muncul ing industri Energi lan Robotik sing bisa dianyari. Kelompok kasebut wis ngetrapake industri milyar dolar dhewe sing diarani robot-robot sing bisa dianyari. Garis bisnis klompok kasebut kalebu saka e-commerce kanggo Kursus Latihan Online Online, Peralatan Pemasangan Surya & Angin, Aplikasi Solar lan Pembelajaran.

Grup kasebut nawakake layanan Bisnis kanggo Bisnis kayata Layanan Proses Outsourcing lan Konsultasi kanggo macem-macem industri kalebu nanging ora diwatesi: Energi sing bisa dianyari (Surya & Angin), Robotika & Kepinteran Ponggawa, Pendidikan, Otomatis Omah, Hotel, Media, Film, Fashion & Hiburan.

Kumpulan Kimroy Bailey uga ngukir niches anyar ing Industri Pangembangan App kanthi ceruk ing Aplikasi Produktivitas Energi Energi sing Bisa Dipulangake, Aplikasi Perangkat Lunak Energi sing Bisa Dipulihan lan Energi lan Hiburan.

Robotika Ba-Renewable Bailey's-Renionable

Gusti Allah minangka inspirasi kanthi terbuka sing ana ing njaba perusahaan Perusahaan Kimroy Bailey lan kabeh ide lan produk sing muncul saka perusahaan sing cepet berkembang. Sherika lan Kimroy Bailey nggambarake hubungan pribadi karo Gusti Allah.

"Hamarga bisa dakkandhakake - Popsie (celukan Tuhan) nindakake BIG! Dheweke minangka showstopper lan rencana kanggo saben wong ing Bumi ana 100,000,000 garan wektu luwih apik tinimbang awake dhewe. Nanging saben wong kudu duwe hubungan lan pengalaman dhewe karo Gusti Allah lan percaya kanggo awake dhewe. Gusti Allah ora meksa wong,

Sherika terus ngomong,

"Kimroy lan aku percaya marang Gusti Allah babagan prekara sing luar biasa lan supaya kita entuk barang sing luar biasa. Kangge wong liya mung kepengin ngrampungake prekara-prekara sing gampang, mula apa sing diwenehake saka Gusti Allah sing sederhana. Ora ana sing salah karo perkara sing gampang nanging apa sing dikarepake sampeyan bakal entuk "

Aku lan bojoku supaya Allah ngluwari otot ing gesang kita. Gusti Allah arang banget bisa pracaya ing Bumi sing bakal njupuk dheweke ing tembung lan pracaya marang kabeh kemungkinan, " nyatakake Sherika Trott-Bailey.

Rasta Robot

Saiki pasangan pirang-pirang miliar wis metu karo robot unik ing ruang pendhidhikan. Robot pambuko iki sing mulang pamula dhasar saka robotics yaiku anak otak saka tim bojo lan bojo inovatif Kimroy lan Sherika Trott-Bailey. Rasta Robot uga nyabrang ing ceruk Robotics sing bisa dianyari maneh kanthi menehi saran kanthi konsultasi lan konsultasi nyata kanggo para pemasang sistem energi sing bisa dianyari.

Rasta Robot Kimroy Bailey Group miturut KB Robotics sing mulang dhasar dhasar robotik
Salah sawijining produk saka Kimroy Bailey Group, Rasta Robot sing mulang dhasar dhasar robotik

Nanging Napa Robot Rasta?

Kimroy & Sherika kanthi bebarengan nyatakake yen "Kaya pirang-pirang produk, ide kita inspirasi dening Roh Suci. Gusti Allah nduweni sesanti katresnan lan global kanggo negara pulau Jamaika lan jagad iki. Kanggo Jamaica dheweke kepengin supaya masarakat lan budaya kita digambar sacara global ing konteks sing beda. Kita mung kapal sing siap digunakake. Gambar budaya "Rasta" sing umum ditampilake ing Media minangka individu ing wilayah tropis ngrokok mariyuana, ing pantai, ing sangisore wit klapa. We pengin flip script. Saiki nalika wong mikir Rasta, kita pengin dheweke mikir-'Oh Yeah Jamaican teknologi, nglereni pinggiran, cerdas lan cerdas 'amarga kuwi kita."

Turbin Angin Robotik

Penemuan ujung liyane saka Kimroy Bailey Group yaiku Wind Turbine cerdas sing cerdas. Teknologi pangowahan game iki disiapake kanggo ngganti teknologi turbin angin statis saiki ing pasar.

Apa masalah sing ditanggulangi karo Turbin Angin Robotik?

Teknologi turbin angin saiki sing kasedhiya bisa ngasilake energi mung ing wilayah angin sing dhuwur. Akibate panggunaan diwatesi mung sawetara wilayah ing sawetara negara. Wilayah angin sing cocog karo dhuwur bisa uga kurang nalika nangani turbin ukuran ukuran pencakar langit sing bisa ngasilake kekuwatan gedhe.

Nanging bayangake, ana urutan sing diwilang lan ngarepake kanggo bilah turbin angin sing bisa ngidini generasi listrik sanajan ana ing kahanan angin sing sithik. Apa tegese kanggo liyane ing jagad iki sing mung sithik angin gedhe ing gulu saka kayu?

Kesimpulan kanggo putrane Gusti Allah

Tetep dirungokake amarga panemuan sing owah-owahan dinamis lan jagad iki asale saka kulawarga iki lan akeh produk & layanan. Perusahaan Kimroy Bailey iki mesthi bakal tetep jagad karo driji sikil kanthi ambegan kanthi cepet amarga ngembangake lan ndominasi muatan finansial lan bisnis. Ora suwe, sadurunge triliun dolar, adoh banget karo kasugihan perusahaan utawa Grup perusahaan saiki - Sampeyan jenenge Walmart, State Grid Corporation of China, grup Sinopec, Toyota Motor, Shell Dutch Dutch, Exxon Mobil, Apple Inc , Facebook LLC, Amazon, Google wiwit metu saka Kimroy Bailey Group. Ayo dadi sebut anyar minangka Nomer-yuta dolar.

Nuduhake iki kirim