Strategi Pemasaran Suria Pemasang kanggo Pemula

Strategi Pemasaran Suria Pemasang kanggo Pemula

Nuduhake iki saka Klompok KB karo kanca-kanca

Dadi, sampeyan duwe ide penting kanggo nggawe dhuwit serius saka industri solar multi-milyar dolar, nanging sampeyan ora duwe pelanggan pisanan. Ngendi sampeyan miwiti? Apa ngomong sampeyan? Kepiye sampeyan yakin babagan sing duwe omah supaya bisa dipercaya supaya nambah tenaga surya ing omah lan luwih penting karo dhuwit? Yen sampeyan ora duwe jawaban kanggo pitakonan kasebut, pandhuan pemasang installer solar iki kanggo sampeyan lan iya uga Langkah dening Solar Kursus Latihan Instalasi!

Aku wis nindakake pemasaran installer solar kanthi adil nalika saya ngembangake bisnis instalasi surya ing Kimroy Bailey Renewables lan seneng nuduhake tips lan trikku. Aku kudu ngira akeh strategi pemasaran aku pancen gagal amarga loro strategi tartamtu entuk sawetara asil sing apik. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake loro tips pemasang pemasang surya sing makarya lan aku bakal nyebutake siji sing ora :).

Kaping pisanan, sadurunge dakkandhakake, tulisan iki ora bakal ngandhani yen sampeyan pariwara ing Facebook, YouTube, Koran, TV utawa Radio. Iki minangka pandhuan pemasaran installer solar kanggo ngetrapake sampeyan saka nol nganti pahlawan ing lingkungane. Kaping kalih, iki dudu pangowahan cepet, supaya cepet sugih ing artikel dina. Loro tips sing gampang nanging jero iki bakal entuk sawetara wektu kanggo ngonversi pelanggan nanging yen sampeyan bakal ngidini sampeyan bisa kanthi cepet lan terus ngasilake bathi saka bisnis instalasi solar sing saya akeh.

Strategi Pemasaran Surya # #: Dadi pelanggan pertama & Hosting Barbeque Solar!

Instal sistem solar cilik ing omah sampeyan minangka sistem model kanggo pelanggan sing bakal teka. Sampeyan ora perlu ngilangi bank kasebut supaya bisa, kanthi nggunakake $ 2,000 sampeyan bisa nggawe dhasar solar dipercaya kanggo listrik, kulkas LED, Laptop, TV lan sawetara elektronik cilik liyane ing omah sampeyan. Artikel iki menehi sampeyan 5 tips prasaja kanggo nginstal sistem solar kanggo $ 3,000. Tujuan saka sistem iki ora kanggo njupuk omah sampeyan saka kothak nanging kanggo nduduhake yen energi surya mlaku. Uga entuk manfaat tambahan kanggo nyimpen dhuwit ing tagihan energi saben wulan. Bagéan sing paling apik yaiku keuntungan duwure rong dodolan sing bakal nggawe sampeyan akeh dhuwit sing serius, lan babi guinea sampeyan bakal mbantu ngerti sawetara nuansa energi solar supaya bisa luwih apik marang para pelanggan.

Klik kanggo ngeklik diskon 54% sampeyan kanggo Kursus Latihan Pemasangan Instal Lurus

Sawise nginstal sistem energi solar kanthi bantuan Langkah dening Kursus Latihan Suria Latihan, banjur dadi bagian sing nyenengake, ngandhani marang wong liya babagan sistem surya lan entuk pelanggan pertama. Sawise nginstal sistem babi guina ing omah wong tuwa (ing papan saiki) aku nemokake cara inovatif kanggo menehi katrangan babagan solar. Sampeyan bisa dadi tuan rumah ing acara Game Day, Holiday, akhir minggu, utawa apa wae alesan sing bisa ditemokake kanggo ngajak kanca, kanca lan wong sing sampeyan pikirake bisa uga kepengin ngerti babagan cara tenaga solar. Wong seneng mangan gratis lan gratis panganan.

Trik sing gampang supaya sistem sampeyan bakal ora bisa ngeweruhi tanpa meksa yaiku ngontrol Sistem Hiburan lan Sistem Musik ing piranti masak nggunakake sistem solar. Menehi dhewe ing wiwitan obrolan gampang. Tujuane sampeyan ora adol nanging nyatakake kasunyatane babagan efektif lan efisien sistem surya cilik iki. Dhiskusi bab tabungan menyang tagihan energi lan sertifikasi anyar sing ditemokake saka Langkah dening Solar kanggo ngatasi 'sirah' instalasi solar kanggo kanca-kanca.

Pasrahake kertu bisnis lan nawarake free penilaian energi solar. A taksiran solar minangka proses sing nganalisa omah wong kanggo ndeleng bathi energi surya, pira bakal diirit, pira regane, pilihan pembayaran lan sapiturute, iki bakal nuntun supaya bisa mbukak potensial solar utawa entuk sistem solar wiwitan kaya sampeyan lan dadi juru tukar. Ngowahi pelanggan yaiku nalika nganakake panen surya lan menehi petik kanggo pelanggan lan panentu kanggo nggunakake layanan sampeyan.

Strategi Pemasaran Suria # #: Menehi evaluasi Energy GRATIS

Dadi barbeque sampeyan sukses, garwane mbakar sawetara cookie sing apik, tim favorit sampeyan menang game lan para tamu sampeyan kagum karo persiyapan surya lan strategi pemasaran surya solar sampeyan wis apik. Saiki wis waktune kanggo tindakake karo 5-10 wong sing kasengsem sing pengin sampeyan pengin dipikir ing omah lan menehi biaya nginstal solar ing properti kasebut. Wong-wong iki diarani timbal dodol, timbal dodolan minangka kontak dodolan potensial, wong sing nyatakake minat karo layanan instalasi solar sampeyan.

Kanggo mesthekake yen proses penjualan ora friksi sabisa, priksa manawa sampeyan menehi penilai energi kanthi gratis. Ya, aku ngerti sampeyan kudu mungkasi apa sing kudu dilakoni, drive menyang omah, nawarake wektu lan pengetahuan sampeyan kabeh kanthi biaya lan wong iki bisa uga ora nggunakake layanan sampeyan supaya bisa mbalek maneh biaya kasebut nalika padha mbayar sampeyan kanggo kerja solar. Nanging dipercaya kula, cukup kanggo entuk timbal sales pisanan. Aku kanthi pribadi wis mateni plumbum sing cukup nalika saya ngembangake Kimroy Bailey Renewables. Aku kepengin nyoba golek dhuwit regane $ 100 liwat biaya Penilai Tenaga Surya kita lan bakal ilang potensial $ 10,000.

Paling apik yen nduwe sikil ing njero lawang (secara harfiah), tinimbang ngadeg ing njaba amarga sampeyan pengin $ 100 mlebu ing ngarep lawang. Iki biaya taksiran solar $ 100 diarani minangka gesekan penjualan. Geseran dodolan bisa ditetepake minangka resistensi psikologis kanggo unsur sales proses solar sampeyan. Nalika sampeyan bisa mbenerake biaya iki minangka cara kanggo nglampahi biaya kanggo nindakake penilaian solar, pelanggan isih mikir "kenapa aku mbayar sampeyan supaya mbayar sampeyan." Coba tuku es krim lan pemilik wis ana ing ngarep lawang lan ngisi sampeyan amarga dheweke kudu tetep es krim lan miturut dheweke kulkas larang. Sampeyan mbayar wong ing lawang supaya ora adhem saka es krim banjur sampeyan mlebu lan mbayar kasir kanggo es krim. Sejatine sampeyan mbayar supaya bisa mbayar. Oalah, sadurunge aku mbingungake dhewe karo barang-barang psikologis aturan sandi jempol iki; Aja ngisi pitunjuk solar nganti sampeyan nginstal paling ora 20 sistem panel solar.

Napa ngenteni nganti nginstal 20 sistem solar?

Ing wektu iki rong prekara sing kudu kelakon, sampeyan bakal luwih populer kanggo wong sing nelpon sampeyan lan njaluk supaya bisa menehi pambiji solar. Kanggo ngira-ngira serius babagan telpon pelanggan sampeyan bisa ngetrapake biaya cilik kanggo layanan penilaian solar. Kapindho, sampeyan bisa nampa akeh telpon kanggo menehi penilaian surya, mula bakal nambah lan nggayuh garis ngisor sampeyan kajaba sampeyan nganakake 30% penilaian kasebut utawa golek cara liya kanggo nutupi biaya sing ana hubungane karo anggota tim nindakake penilaian solar lan nyiapake kutipan kasebut.

Kesimpulan Pemasaran Solar

Trik cepet sing eling yaiku ora ana gesekan penjualan kanggo menehi penilaian surya solar gratis kanggo sing duwe omah, dheweke bakal cepet nampa tawaran sing loman iki. Sawise sampeyan ngrampungake penilaian solar sampeyan bisa menehi kutipan lan ndedonga kanthi ndedonga kanggo menehi panggilan lan sampeyan entuk kerja. Nanging yen sampeyan nawarake ngisi sapa wae kanggo menehi hasil solar, iku dudu tawaran maneh nanging saiki wis didol. Elinga bathi sampeyan ora ana ing penilaian solar, iku ana ing instalasi solar lan sampeyan butuh penilaian supaya bisa nginstal.

Yen sampeyan wis ngerti dhasar lan sampeyan duwe sawetara pelanggan solar ing sabuk sampeyan lan pengin nambah nomer pelanggan sampeyan bisa uga maca artikel sabanjure babagan ngembangake kekaisaran surya. Artikel iki bakal menehi teknik pemanasan pasang surya tambahan.

Matur nuwun kanthi sanget kanggo njupuk wektu kanggo maca artikel iki. Muga-muga sampeyan nemokake pendhidhikan kasebut. Yen sampeyan pengin kita luwih jero ing babagan instalasi solar sampeyan bisa ndhaftar kanggo Trial Gratis Langkah dening Solar Kursus Latihan Instalasi. Mugi gantos nambah komentar utawa pitakon ing ngisor iki. Iki #TeamKB Ayo kita #KeepBelieving

Nuduhake iki kirim

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *