Intro menyang Robotika

-11%
introduksi robotics sinau dhasar robotik kanthi cara sing nyenengake
INTRODUCCIÓN A LA ROBÓTICA Aprenda dana dhasar saka la robótica de una manera divertida y fácil de entender!
Kimroy Bailey
Sherika Bailey
rasta robot - Salin

Intro menyang Robotika

77.70 69.07

Intro to Robotics Course cocog kanggo bocah, remaja lan pemula robot kasengsem sinau dhasar babagan robotik.

SKU: KB-OC-007 Kategori: ,

Description

Intro to Robotics minangka kursus online Pendidikan digawe kanggo mbantu siswa ngubungake titik ing antarane robotik lan aplikasi saben dina ing saindenging jagad. Robot digunakake ing pirang-pirang lapangan, kursus iki nuduhake cara robot ditrapake ing saubengé.

  • Sembarang jinis produk sing dikarepake - Prasaja, Konstabel
  • Produk sing bisa didownload / Digital, Produk Virtual
  • Manajemen Inventori karo barang sing wis Dikatur

Kanthi permintaan akeh staf bakat kanthi latar belakang latihan robotisme otomatis wis nambah relevansi. Robotika saiki ora ana ing topik kanggo para nerd sing ora dikunci ing laboratorium, iki minangka wilayah sing nyenengake kanggo sapa wae sing pengin karir sing terus ngilangi.

informasi tambahan

Werna

Ireng, Biru, Coklat, Ijo, Indigo, Cahya-Biru, Abang

Size

Tambahan Gedhe, Gedhe, Sedheng, Cilik

Pantai 2 kanggo Intro menyang Robotika

  1. Kimroy Bailey
    5 metu saka 5

    Kimroy Bailey -

    Ayo! Miwiti sinau nganggo Rasta Robot. Intro to Robotics Course cocog kanggo bocah, remaja lan pemula robot kasengsem sinau dhasar babagan robotik.

  2. Santiago Alejandro
    5 metu saka 5

    Santiago Alejandro -

    La introducción a robótica curso es muy bueno para los niños y jóvenes también. El curso es un buen oportunidad para estudiantes lan profésor kanggo interaksi karo interaksi robot robot Rasta.


Tambah review

Sampeyan uga kaya ...