Sistem Lampu Gantung Lampu MEGA 6.6kW Kit kanthi 24 Panel

Hot
-7%
Kit MEGA Power Off Grid Solar Lengkap saka KB Group 24 Panel
Lembar Ukuran Sistem Suria Kanggo Paket Kumpulan Mega, Super lan Ultra nganggo Panel Solar
Lembar Ukuran Suria kanggo Paket Kumpulan Mega, Super lan Ultra
FREE
SHIPPING
100% WANG
JAMINAN BATOK
NYAMBUNG
SUPPORT 24 / 7

Sistem Lampu Gantung Lampu MEGA 6.6kW Kit kanthi 24 Panel

22,879.31 21,238.90

Taya Pajak Mega Power Power bisa nggunakake 5 piranti utama ing rumah tangga ukuran rata-rata lan bisa ngirit 50% ing bil energi sampeyan.

Description

Suria Power Off-Grid Suria apik banget kanggo rumah tangga ukuran rata-rata. Paket combo bisa ngisi daya nganti 5 piranti rumah tangga utama. Rampungake tabungan langsung babagan tagihan listrik sampeyan kanthi rata-rata Pengalaman rata-rata luwih saka 50% utawa luwih nyuda biaya listrik sawise nginstal Paket Solar Power Off-Grid.

Suria Power Off-Grid Solar kalebu:

  • 30 Panel Suria Kanada kanthi Ukuran Array sing 9.9 kW
  • 2 Magnum Inverters sing ngasilake luwih saka 8,800W saka Power Power
  • 1 Power Group Pusat KB - Diuji, Diuji lan Kabuktian!
  • 2 Controller Charge 150 Klasik Klasik
  • 60 Clip Kabel Sunrunner HEYClip & 30 Pilihan D Rak 65 ″ x 39 ″ Modul karo Grounding
  • Set kabel
  • 2 MidNite Solar Surge Suppressor
  • 2 Kotak Kencan Suria MidNite
  • 12 Breakers Solar MidNite
  • 16 Baterei Makutha / Kesetaraan ing Bank Baterai 48VDC lan nyimpen 860Ah of Energy lan Kapasitas Gunggunge 41.28 kWh
  • Cepet Pengiriman Global (Regane Ora Kalebet)

Lampu Ganti Mega Power Off cocog kanggo kulawarga kluwarga umume. Iku sistem komprehensif sing menehi cepet kanggo tagihan energi saben wulan.

Ora luwih:

  • Kepingin weruh jinis jinis peralatan, kabel ukuran, pemotong amperage dll sing dibutuhake kanggo tata surya utawa kepingin weruh apa sing sampeyan ora
  • Tuku peralatan kanthi potongan, lan ngarep-arep kabeh padha kompatibel

Lampu Gantung Mega Paket bisa nguasani:

  • Kulkas
  • 20 Lampu LED dirating ing 10W utawa kurang
  • 3 Sets Televisi
  • Mesin umbah-umbah
  • 1 Mesin Dishwashing
  • 2 Unit Penyaman Udara
  • Gelombang mikro
  • wewaler: Faktor kayata kahanan cuaca, wektu taun, musim lan status pangisian daya baterei bakal menehi pengaruh marang kemampuan sistem solar kanggo peralatan listrik bebarengan.

Kursus Komplementasi kanggo Solar Power Off-Grid Mega

Tuku iki uga kalebu Akses lengkap 1 wulan menyang Kursus Latihan Online Rooftop Online.

Langkah Langkah Suria Rooftop nutupi keruwetan saka panandhang panel solar menyang atap. Uga kalebu nginstal struktur pemasangan aluminium. Kajaba iku, digunakake ing dhuwur, pandhuan keamanan lan langkah-langkah pencegahan. Pungkasan, Kursus online atasan solar kalebu pandhuan rinci babagan nyambungake panel solar kanthi seri utawa sejajar. Iki mbantu wong mutusake konfigurasi sing paling apik kanggo persiyapan sistem tartamtu.

Disaranake Kursus kanggo Kit Lengkap Power Power-Grid Solar

Kanggo wong sing pengin pandhuan lengkap kanggo nginstal sistem fotovoltaik solar, disaranake sampeyan tuku Langkah dening Kursus Solar Langkah. Langkah Langkah Langkah Solar mulang sampeyan cara kanthi yakin nginstal sistem panel surya lengkap. Sing paling penting, Kursus iki luwih ramah lan ora mbutuhake pengalaman solar kepungkur utawa keahlian instalasi.

informasi tambahan

Ukuran Sistem

Pantai 2 kanggo Sistem Lampu Gantung Lampu MEGA 6.6kW Kit kanthi 24 Panel

  1. Kimroy Bailey
    5 metu saka 5

    Kimroy Bailey -

    Mungkasi mbayar tagihan energi abot. Mega Power Off-Grid Solar bisa ngrebut 5 piranti utama. Sampeyan bisa njupuk omah khas ing kothak utawa nyoba cepet ngeculake tagihan energi sampeyan.

  2. Santiago Alejandro
    5 metu saka 5

    Santiago Alejandro -

    Iki mung una sistem buenísimo 👌. Sampeyan kudu nginstal sistem sistem ing La Cuidad de México lan sampurna.

    Thanks kanggo Kimroy Bailey Group amarga nggawe paket sing bisa dipercaya karo Global Shipping ing wektu sing cendhak.

    Sampeyan bisa nggawe konten kanggo panel ing panel.


Tambah review

Film Konsep

WATCH