Mega Starter Off Sistem Suria Grid 1.7kW Kit -6 Panel PV

-10%
MEGA Starter Off kothak solar kit Lengkap saka KB Group
Lembar Ukuran Sistem Suria Kanggo Paket Kumpulan Mega, Super lan Ultra nganggo Panel Solar
Pamasangan solar ndhuwur bumbung saka langkah solar
Kit junior lengkap saka Kimroy Bailey Renewables minangka toko mandheg sing diwiwiti kanthi persiyapan solar sing bisa dipercaya
Lembar Ukuran Suria kanggo Paket Kumpulan Mega, Super lan Ultra

Mega Starter Off Sistem Suria Grid 1.7kW Kit -6 Panel PV

$9,120.00 $8,200.00

Solar Starter Off Grid Solar duwe kabeh komponen solar sing kudu diwiwiti. Ora ngelu mung ngeculake, mula nginstal lan entuk tenaga saka srengenge.

Description

Sistem Suria Starter Off Grid 1.7kW yaiku siap mung mbongkar lan nginstal lan cepet-cepet nyuda tagihan energi sampeyan. Sakit sirah aja kuwatir yen komponen sing kudu sampeyan butuhake. Kit Suria Starter Off Grid Solar 1.7kW minangka transaksi paling apik kanggo nggedhekake dolar sampeyan lan ora mung diwiwiti karo Solar nanging entuk kekuwatan cukup kanggo nggunakake piranti kritis sampeyan.

  • 6 Panel solar kanthi kakuatan 1.7kW saka srengenge
  • 1 Inverter sing nyedhiyakake luwih saka 2kW Daya

  • 1 Ngisi daya Controller Dinilai 80 Amps
  • 4 Baterei ing 6V sing nyimpen luwih saka 250Ah of Power
  • 1 kothak Sambungan DC
  • Gratis Pengiriman ing Jamaika
  • Pilihan Pangiriman Global

Kit Suria Starter Off Grid 1.7kW yaiku kanggo sapa wae sing pengin nambah energi surya ing omah tanpa:

  • Sakit kepala nyoba lan kesalahan minangka asil blanja ing.
  • Ngira-ngira apa sing sampeyan butuhake lan apa sing ora
  • Tuku barang-barang kanthi potongan lan ngarep-arep kabeh padha kompatibel
  • Cukup pengin solusi prasaja sing nyedhiyakake kekuwatan gedhe

Kursus Komplementasi kanggo Sistem Tanduran Suria Starter Off Grid 1.7kW

Tuku iki uga kalebu Akses lengkap 1 wulan menyang Kursus Latihan Online Rooftop Online.

Langkah Langkah Suria Rooftop nutupi keruwetan saka panandhang panel solar menyang atap. Uga kalebu nginstal struktur pemasangan aluminium. Kajaba iku, digunakake ing dhuwur, pandhuan keamanan lan langkah-langkah pencegahan. Pungkasan, Kursus online atasan solar kalebu pandhuan rinci babagan nyambungake panel solar kanthi seri utawa sejajar. Iki mbantu wong mutusake konfigurasi sing paling apik kanggo persiyapan sistem tartamtu.

Disaranake Kursus kanggo Sistem Suria Starter Off Grid 1.7kW

Kanggo wong sing pengin pandhuan lengkap babagan nginstal sistem voltan foto solar sing disaranake sampeyan tuku Langkah dening Kursus Solar Langkah. Langkah langkah demi langkah solar ngajar sampeyan babagan cara nginstal sistem panel surya lengkap. Sing paling penting, Kursus iki luwih ramah lan ora mbutuhake pengalaman solar kepungkur utawa keahlian instalasi.

informasi tambahan

Ukuran Sistem

Werna

Blue

1 review kanggo Mega Starter Off Sistem Suria Grid 1.7kW Kit -6 Panel PV

  1. Kimroy Bailey
    5 metu saka 5

    Kimroy Bailey -

    Sistem Suria Meag Starter Off Grid minangka paket kanggo ANDA! Mega Starter Kit minangka Paket Off Grid kanthi intine ALL komponen sing kudu diwiwiti karo Solar ing omah. Sistem iki bisa menehi tenaga Peti Pemanas, TV, Laptop, 15 lampu LED lan luwih saka 10% liyane.


Tambah review