Rasta Robot Kit

-8%
World # 1 Robot Rasta Pendhidhikan Robot Cara paling interaktif lan nyenengake
Robot pendhidhikan No1 del mundo Rasta Robot La forma mas divertida, interaksi
Rasta Robot saka Kimroy Bailey Robotics nganggo tangane mbukak
Kimroy Bailey Robotics Rasta Robot kit
Rasta Robot dening Kimroy Bailey Robotics kit karo Speaker ing mburi

Rasta Robot Kit

448.95 414.42

Robot Rasta Digawe Ing Jamaika dening Kimroy Bailey Robotics. Robot kasebut bisa nggolek geni lilin, mateni bledosan lan ngangkut lilin menyang lokasi anyar. Robot kasebut ngajar siswa babagan carane menehi kode, program, mbangun papan sirkuit, aplikasi seluler, desain robot, kontrol sensor lan liya-liyane.

kasedhiyan: 50 ing Simpenan SKU: KBRo-001 Kategori: , Tag:

Description

Robot Rasta Digawe Ing Jamaika dening Kimroy Bailey Robotics. Robot kasebut bisa nggolek geni lilin, mateni bledosan lan ngangkut lilin menyang lokasi anyar. Robot kasebut ngajar siswa babagan carane menehi kode, program, mbangun papan sirkuit, aplikasi seluler, desain robot, kontrol sensor lan liya-liyane.

Kimroy Bailey Robotics kit Rasta Robot

Robot Rasta Digawe Ing Jamaika dening Kimroy Bailey Robotics. Robot kasebut bisa nggolek geni lilin, mateni bledosan lan ngangkut lilin menyang lokasi anyar. Robot kasebut ngajar siswa babagan carane menehi kode, program, mbangun papan sirkuit, aplikasi seluler, desain robot, kontrol sensor lan liya-liyane.

  • Sembarang jinis produk sing dikarepake - Prasaja, Konstabel
  • Produk sing bisa didownload / Digital, Produk Virtual
  • Manajemen Inventori karo barang sing wis Dikatur

PERKHIDMATAN DEDIKATED

Konsultasi karo spesialis kanggo bantuan kanthi urutan, kustomisasi, utawa saran desain

FREE RETURNS

Konsultasi karo spesialis kanggo bantuan kanthi urutan, kustomisasi, utawa saran desain

SHIPPING INTERNATIONAL

Konsultasi karo spesialis kanggo bantuan kanthi urutan, kustomisasi, utawa saran desain

Robot Rasta Digawe Ing Jamaika dening Kimroy Bailey Robotics. Robot kasebut bisa nggolek geni lilin, mateni bledosan lan ngangkut lilin menyang lokasi anyar. Robot kasebut ngajar siswa babagan carane menehi kode, program, mbangun papan sirkuit, aplikasi seluler, desain robot, kontrol sensor lan liya-liyane.

informasi tambahan

bobot 10.0 kg
dimensi 60 × 60 × 60 cm

1 review kanggo Rasta Robot Kit

  1. Kimroy Bailey
    5 metu saka 5

    Kimroy Bailey -

    Robot Rasta Digawe Ing Jamaika dening Kimroy Bailey Robotics. Robot kasebut bisa nggolek geni lilin, mateni bledosan lan ngangkut lilin menyang lokasi anyar. Robot kasebut ngajar siswa babagan carane menehi kode, program, mbangun papan sirkuit, aplikasi seluler, desain robot, kontrol sensor lan liya-liyane.


Tambah review