Sistem Sistem Lampu Suria Starter MEGA 20kW - 72 Panel PV

Hot
Restoran Mega Solar
Lembar Ukuran Suria kanggo Paket Kumpulan Mega, Super lan Ultra
Lembar Ukuran Sistem Suria Kanggo Paket Kumpulan Mega, Super lan Ultra nganggo Panel Solar
FREE
SHIPPING
100% WANG
JAMINAN BATOK
NYAMBUNG
SUPPORT 24 / 7

Sistem Sistem Lampu Suria Starter MEGA 20kW - 72 Panel PV

75,113.19

Sistem Sistem Pariwisata Mega Starter bisa ngetrapake 5 peralatan industri utama ing restoran rata-rata lan ngirit sampeyan - 50% kanthi cepet energi bil sampeyan. MEGA Starter Solar Restaurant bisa nguasani Penyaman Udara Pusat (@ 5,000 kWh / taun), Fryer Komersial (@ 8,000kWh / taun), Walk-in Freezer (@ 8,000kWh / taun), Pemanas Air (@ 6,000kWh / taun)

Description

Sistem Lampu Suria Starter MEGA 20kW - 72 Panel PV banget kanggo restoran ukuran rata-rata. Paket combo bisa ngisi daya nganti 5 peralatan utama. Nikmati tabungan langsung babagan tagihan listrik listrik sampeyan. Rata-rata para pelanggan ngalami luwih saka 50% utawa luwih saka biaya listrik sawise nginstal Paket Restoran Restoran Mega Starter.

Sistem Lampu Suria Starter MEGA 20kW - 72 Panel PV kalebu:

  • 72 Panel Solar ngasilake luwih saka 20 kW Daya ing kahanan puncak
  • 4 Magnum Inverters sing ngasilake luwih saka 8,800W saka Power Power
  • 1 Power Group Pusat KB - Diuji, Diuji lan Kabuktian!
  • 4 Controller Charge 150 Klasik Klasik
  • 60 Clip Kabel Sunrunner HEYClip & 30 Pilihan D Rak 65 ″ x 39 ″ Modul karo Grounding
  • Set kabel
  • 4 MidNite Solar Surge Suppressor
  • 4 Kotak Kencan Suria MidNite
  • 12 Breakers Solar MidNite
  • 32 Baterei Makutha / Kesetaraan ing Bank Baterai 48VDC lan nyimpen 860Ah of Energy lan Kapasitas Gunggung saka ~ 82 kWh
  • Cepet Pengiriman Global (Regane Ora Kalebet)

Sistem Lampu Suria Starter MEGA 20kW - 72 Panel PV cocog kanggo restoran industri khas. Iku sistem komprehensif sing menehi cepet kanggo tagihan energi saben wulan.

Ora luwih:

  • Kepingin weruh jinis jinis peralatan, kabel ukuran, pemotong amperage dll sing dibutuhake kanggo tata surya utawa kepingin weruh apa sing sampeyan ora
  • Tuku peralatan kanthi potongan, lan ngarep-arep kabeh padha kompatibel

Sistem Sistem Pinggir Suria MEGA Starter 20kW - Paket Panel PV bisa menehi daya:

  • Fryer Komersial (@ 8,000kWh / taun)
  • Walk-in Freezer (@ 8,000kWh / taun)
  • Pemanas Banyu (@ 6,000kWh / taun)
  • Penyaman Udara Tengah (@ 5,000 kWh / taun)
  • 20 Lampu LED dirating ing 10W utawa kurang
  • 3 Sets Televisi
  • Mesin umbah-umbah
  • 1 Mesin Dishwashing
  • 2 Unit Penyaman Udara
  • Gelombang mikro
  • wewaler: Faktor kayata kahanan cuaca, wektu taun, musim lan status pangisian daya baterei bakal menehi pengaruh marang kemampuan sistem solar kanggo peralatan listrik bebarengan.

Kursus Komplementasi kanggo Sistem Surya Restoran MEGA Starter 20kW - 72 Panel PV

Tuku iki uga kalebu Akses lengkap 1 wulan menyang Kursus Latihan Online Rooftop Online.

Langkah Langkah Suria Rooftop nutupi keruwetan saka panandhang panel solar menyang atap. Uga kalebu nginstal struktur pemasangan aluminium. Kajaba iku, digunakake ing dhuwur, pandhuan keamanan lan langkah-langkah pencegahan. Pungkasan, Kursus online atasan solar kalebu pandhuan rinci babagan nyambungake panel solar kanthi seri utawa sejajar. Iki mbantu wong mutusake konfigurasi sing paling apik kanggo persiyapan sistem tartamtu.

Disaranake Kursus kanggo Sistem Lampu Suria Starter MEGA 20kW - 72 Panel PV

Kanggo wong sing pengin pandhuan lengkap kanggo nginstal sistem fotovoltaik solar, disaranake sampeyan tuku Langkah dening Kursus Solar Langkah. Langkah Langkah Langkah Solar mulang sampeyan cara kanthi yakin nginstal sistem panel surya lengkap. Sing paling penting, Kursus iki luwih ramah lan ora mbutuhake pengalaman solar kepungkur utawa keahlian instalasi.

informasi tambahan

Ukuran Sistem

1 review kanggo Sistem Sistem Lampu Suria Starter MEGA 20kW - 72 Panel PV

  1. Kimroy Bailey
    5 metu saka 5

    Kimroy Bailey -

    Restoran Mega Solar apik banget kanggo restoran ukuran rata-rata. Paket combo bisa ngisi daya nganti 5 peralatan utama. Nikmati tabungan langsung babagan tagihan listrik listrik sampeyan.


Tambah review

Film Konsep

WATCH