Hotel SUPER Solar 65kW System karo 216 Panel Panel lan Gawe serep Batré

Hot

Hotel SUPER Solar 65kW System karo 216 Panel Panel lan Gawe serep Batré

$360,000.00

Sistem Suria Mega Hotel dirancang khusus kanggo hotel sing luwih saka 25 kamar. Rega rangkep kalebu intine kabeh komponen sing dibutuhake lan instalasi standar kanggo Sistem Suria Suria Hotel ing saindenging jagad *. Kimroy Bailey Group wis ngaudit luwih saka 600 fasilitas hotel kanthi global lan kita ngrancang solusi solar paling kuat kanggo target komponen energi paling gedhe kanggo hotel khas. Sistem Hotel Mega Solar 45kW kanthi 144 Panel PV lan serep baterei bisa nguwasa 25 unit Penyaman Udhara kanthi nggunakake gabungan 7MWh / wulan, 1 mesin cuci hotel sing nggunakake 1 MWh / wulan lan Ice / Vending mesin lan peralatan kamar liyane sing nggunakake jumlah total. 1 MWh saben wulan. Kimroy Bailey Group ngrancang paket iki kanthi kabeh lonceng lan bisik supaya bisa ngilangi tagihan energi hotel kamar 25 sing kalebu konsumsi saben wulan nganti 9 MWh saben wulan ing musim puncak. Sistem dasi Grid iki dilengkapi solusi Gawe Serep Baterei Kumpulan Kimroy Bailey kanggo nguwasa barang kritis yen kerugian kothak.

Description

Kita wis ngunjungi jagad lan kita tetep ing hotel sampeyan. Nalika tim lan tamu liyane seneng karo kamar-hawa kanthi hawa, banyu panas sing cepet, andhuk seger sing seger, ember es lan liya-liyane; mung tim manajer sing ngerti biaya listrik ing mburi saben kenyamanan tamu. Kimroy Bailey Group wis nliti luwih saka 600 hotel kanthi global lan entuk perspektif unik kanggo nomer sing gawe kaget. Biaya listrik yaiku biaya paling gedhe kanggo buku kasebut kanggo akeh fasilitas kasebut. Sing luwih penting, rega listrik nyebabake pertumbuhan akeh hotel sing diaudit lan fluktuasi rega dadi angel nggawe ramalan jangka panjang. Kimroy Bailey Group wis ngetrapake 3 paket tenaga solar kanthi ati-ati kanggo ngilangi tagihan listrik saben wulan kanthi rega departemen akun.

Hotel SUPER Solar 65kW System karo 216 Panel Panel lan Gawe serep Batré apik kanggo hotel 25 nganti 50 hotel. Sisih paling apik yaiku kabeh sistem kita modular lan gampang ditambahi. Paket combo bisa ngisi daya udhara udara kamar standar 25 nganti 50, peralatan ruangan ruangan lan mesin es / vending ing sadhuwure fasilitas kasebut. Nikmati tabungan langsung babagan tagihan listrik kanthi dhuwur utawa ngilangi kabeh bebarengan. Rata-rata fasilitas akomodasi 50 kamar ngalami luwih murah 60% biaya listrik sawise nginstal Paket Sistem Suria iki.

Sistem SUPER solar 65kW Hotel SUPER kanthi Panel 216 Panel lan Gawe serep kalebu:

  • 216 Panel Solar ngasilake luwih saka 65 kW Daya ing kahanan puncak
  • Inverters Solar Edge kanthi kapasitas gabungan luwih saka 70kW
  • 1 Power Group Pusat KB - Diuji, Diuji lan Kabuktian!
  • HEYClip Klip kabel Kabel Sunrunner & Pilihan D Rak Mod karo Grounding
  • Setel kabel: Bukti banyu Teras Bantuan, UL Kabel, MC4, Sambungan Kabel 10AWG
  • MidNite Solar Surge Suppressor
  • Kothak Botol Suria
  • Tenaga Suria
  • 16 Baterei Makutha / Kesetaraan ing Bank Baterai 48VDC lan nyimpen 860Ah of Energy lan Kapasitas Gunggung saka ~ 82 kWh
  • Instalasi Atas Global Atas Global Termasuk *
  • Kasedhiya Pengiriman Global Kalebet *

Sistem SUPER solar 65kW Hotel SUPER kanthi Panel 216 Panel lan Gawe serep Batré minangka sistem lengkap sing menehi cepet kanggo tagihan energi saben wulan.

Wayahe:

  • Ngilangake tagihan listrik kanthi dhuwur ing hotel sampeyan
  • Atur gendheng, parkir utawa kolam renang dadi tanduran Tenaga Suria sing apik
  • Ngontrol biaya paling gedhe sampeyan kanthi mbayar maneh kanthi cepet lan umur umur 30 taun ing komponen solar

Paket Sistem Suria Hotel Iki bisa Daya

  • 50 nganti 100 Kondhisi udara Kamar Hotel (10 MWh / wulan)
  • 2 Fasilitas Ruangan Hotel (1.5 MWh / wulan)
  • Hotel Ice lan Vending Machines (1.5 MWh / wulan)
  • Paket iki uga bisa nguwasani barang ing ngisor iki
  • Lampu properti hotel: ruangan ruangan, lorong, dek lan kolam renang
  • Peralatan Kamar Kamar Hotel
  • Peralatan sarapan: Toaster, Microwave, Waffle Maker, Dispenser Kopi
  • Paket Iki kalebu 32 Baterei sing nyimpen 860aH. Iki bisa digunakake kanggo ngatasi barang kritis kayata:
  • Sistem Pemantauan Kamera Hotel
  • elevator
  • Mejo Komputer lan peralatan kantor
  • Lampu properti lan peralatan kritis
  • wewaler: Faktor kayata kahanan cuaca, wektu taun, musim lan status pangisian daya baterei bakal menehi pengaruh marang kemampuan sistem solar kanggo peralatan listrik bebarengan.

Kursus Komplementasi kanggo Hotel SUPER Solar 65kW System karo 216 Panel Panel lan Gawe serep Batré

Tuku iki uga kalebu Akses lengkap 3 wulan menyang Kursus Latihan Online Rooftop Online.

Langkah Langkah Suria Rooftop nutupi keruwetan saka panandhang panel solar menyang atap. Uga kalebu nginstal struktur pemasangan aluminium. Kajaba iku, digunakake ing dhuwur, pandhuan keamanan lan langkah-langkah pencegahan. Pungkasan, Kursus online atasan solar kalebu pandhuan rinci babagan nyambungake panel solar kanthi seri utawa sejajar. Iki mbantu wong mutusake konfigurasi sing paling apik kanggo persiyapan sistem tartamtu.

Disaranake Kursus kanggo Hotel SUPER Solar 65kW System karo 216 Panel Panel lan Gawe serep Batré

Kanggo wong sing pengin pandhuan lengkap kanggo nginstal sistem fotovoltaik solar, disaranake sampeyan tuku Langkah dening Kursus Solar Langkah. Langkah Langkah Langkah Solar mulang sampeyan cara kanthi yakin nginstal sistem panel surya lengkap. Sing paling penting, Kursus iki luwih ramah lan ora mbutuhake pengalaman solar kepungkur utawa keahlian instalasi.

informasi tambahan

Ukuran Sistem

Werna

Red

1 review kanggo Hotel SUPER Solar 65kW System karo 216 Panel Panel lan Gawe serep Batré

  1. Kimroy Bailey
    5 metu saka 5

    Kimroy Bailey -

    Sistem SUPER solar 65kW Hotel SUPER kanthi Panel 216 Panel lan Serep Baterai banget kanggo hotel 25 nganti 50. Sisih paling apik yaiku kabeh sistem kita modular lan gampang ditambahi. Paket combo bisa ngisi daya udhara udara kamar standar 25 nganti 50, peralatan ruangan ruangan lan mesin es / vending ing sadhuwure fasilitas kasebut. Nikmati tabungan langsung babagan tagihan listrik kanthi dhuwur utawa ngilangi kabeh bebarengan. Rata-rata fasilitas akomodasi 50 kamar ngalami luwih saka 60% nyuda biaya listrik sawise nginstal Paket Sistem Suria iki.


Tambah review

Film Konsep

WATCH