Sistem Surya Penawaran Surya Power Ultra - Kit 12.4kW - 45 Panel PV

Hot
-9%
ULTRA POWER OFF GRID SOLAR Lengkap kit Saka KB GROUP
FREE
SHIPPING
100% WANG
JAMINAN BATOK
NYAMBUNG
SUPPORT 24 / 7

Sistem Surya Penawaran Surya Power Ultra - Kit 12.4kW - 45 Panel PV

37,124.91 33,757.77

Solar Power Off-Grid minangka solusi sing apik kanggo rumah tangga nggunakake energi sing dhuwur. Sing duwe omah sing duwe pangaturan kulawarga sing akeh kulawarga utawa penyewa Landlord of Triplex lan Duplex entuk manfaat saka pak combo iki.

Description

Srengenge Power Off Power Grid ngemas akeh kekuwatan banjur sawetara! Gawe omah kanthi kamardikan lengkap saka kothak.

Solar Power Off-Grid apik banget kanggo rumah tangga kanthi aransemen kulawarga sing akeh kulawarga / kulawarga utawa kanggo Landlord kanthi sewa Triplex lan sewa Sewa.

Tata Surya Ultra Power Off Grid kalebu:

  • 45 Panel Suria Kanada kanthi Ukuran Array sing 12.37 kW
  • 3 Inverters sing nyedhiyakake luwih saka 12kW saka Power Power
  • 1 Power Group Pusat KB - Diuji, Diuji lan Kabuktian!
  • 3 Pangisi daya Ngisi daya Dinilai ing 80Amps
  • 90 Clip Kabel Sunrunner HEYClip & 45 Pilihan D Rak 65 ″ x 39 ″ Modul karo Grounding
  • 1 Pack kabel Set: Bukti banyu Strough Relief, UL Kabel 2/0 x 120 ″, 4/0 x 120 ″, Abang & Putih, 10 AWG 50 ′
  • 3 MidNite Solar Surge Suppressor
  • 3 Kotak Kencan Suria MidNite
  • 15 Breakers Solar MidNite
  • 8 Baterai Siklus jero Rated ing 6V lan nyimpen luwih saka 300Ah of Power
  • Cepet Pengiriman Global (Regane Ora Kalebet)

Solar Power Off-Grid Ultra cocok kanggo pelanggan sing ebil nuklir wis ora dikontrol.

Ora luwih:

  • Kepingin weruh jinis jinis peralatan, kabel ukuran, pemotong amperage lan liyane sing sampeyan butuhake
  • Tuku peralatan kanthi potongan, lan ngarep-arep kabeh padha kompatibel

Solar Power Off-Grid Paket bisa nguasani:

  • Kulkas
  • 20 Lampu LED dirating ing 10W utawa kurang
  • 3 Sets Televisi
  • Mesin umbah-umbah
  • 1 Mesin Dishwashing
  • 2 Unit Penyaman Udara
  • Gelombang mikro
  • wewaler: Faktor kayata kahanan cuaca, wektu taun, musim lan status pangisian daya baterei bakal menehi pengaruh marang kemampuan sistem solar kanggo peralatan listrik bebarengan.

Kursus Komplementasi kanggo Solar Power Off-Grid Ultra

Tuku iki uga kalebu Akses lengkap 1 wulan menyang Kursus Latihan Online Rooftop Online.

Langkah Langkah Suria Rooftop nutupi keruwetan saka panandhang panel solar menyang atap. Uga kalebu nginstal struktur pemasangan aluminium. Kajaba iku, digunakake ing dhuwur, pandhuan keamanan lan langkah-langkah pencegahan. Pungkasan, Kursus online atasan solar kalebu pandhuan rinci babagan nyambungake panel solar kanthi seri utawa sejajar. Iki mbantu wong mutusake konfigurasi sing paling apik kanggo persiyapan sistem tartamtu.

Dianjurake Kursus kanggo Kit Lengkap Super Power Pack

Kanggo wong sing pengin pandhuan lengkap kanggo nginstal sistem fotovoltaik solar, disaranake sampeyan tuku Langkah dening Kursus Solar Langkah. Langkah Langkah Langkah Solar mulang sampeyan cara kanthi yakin nginstal sistem panel surya lengkap. Sing paling penting, Kursus iki luwih ramah lan ora mbutuhake pengalaman solar kepungkur utawa keahlian instalasi.

informasi tambahan

Ukuran Sistem

Werna

Lampung

1 review kanggo Sistem Surya Penawaran Surya Power Ultra - Kit 12.4kW - 45 Panel PV

  1. Kimroy Bailey
    5 metu saka 5

    Kimroy Bailey -

    Solar Power Off-Grid minangka solusi sing apik kanggo rumah tangga nggunakake energi sing dhuwur. Sing duwe omah sing duwe panguripan kulawarga macem-macem kulawarga utawa Tuan-tuan tanah sewa Triplex lan Duplex entuk manfaat saka pak combo


Tambah review

Film Konsep

WATCH