Sistem Surya Super Starter Off Grid Kit 3.3kW - 12 Panel PV

-13%
SUPER Starter Off Grid Solar Kit lengkap kanthi 9 Panel saka KB Group
Lembar Ukuran Suria kanggo Paket Kumpulan Mega, Super lan Ultra
Pamasangan solar ndhuwur bumbung saka langkah solar
Kimroy Bailey lan Sherika Bailey ngajarake wong kanthi yakin nginstal sistem tata surya
mesin
Lembar Ukuran Sistem Suria Kanggo Paket Kumpulan Mega, Super lan Ultra nganggo Panel Solar

Sistem Surya Super Starter Off Grid Kit 3.3kW - 12 Panel PV

$14,200.00 $12,300.00

Sistem solar Super Starter Off Grid ngasilake luwih saka 3.3kW saka - 12 Panel PV kanthi Gawe serep batere kabeh komponen solar sing kudu diwiwiti. Ora ngelu mung ngeculake, nginstal lan entuk tenaga saka srengenge.

Description

Sistem Surya Super Starter Off Grid 3.3 kW kanthi 12 Panel PV minangka Paket Off Grid with Backup Baterei siap mung mbongkar, nginstal lan cepet-cepet nyuda tagihan energi. Sakit sirah aja kuwatir yen komponen sing kudu sampeyan butuhake. Kit Sistem Surya Super Starter Off Grid menehi hasil paling apik kanggo nggedhekake dolar sampeyan lan ora mung diwiwiti karo Solar nanging entuk kekuwatan cukup kanggo nggunakake piranti kritis sampeyan.

  • 12 Panel solar kanthi kakuatan 3.3kW saka srengenge
  • 1 Inverter sing nyedhiyakake luwih saka 4kW Daya

  • 1 Ngisi daya Controller Dinilai 80 Amps
  • 8 Batré Siklus Rolls jero ing roda ing 6V sing nyimpen luwih saka 225Ah of Power
  • 1 kothak Sambungan DC
  • Gratis Pengiriman ing Jamaika
  • Pilihan Pangiriman Global

Kit Surya Sistem Super Starter Off kanggo sapa wae sing pengin nambah energi surya ing omah tanpa:

  • Sakit kepala nyoba lan kesalahan minangka asil blanja ing.
  • Ngira-ngira apa sing sampeyan butuhake lan apa sing ora
  • Tuku barang-barang kanthi potongan lan ngarep-arep kabeh padha kompatibel
  • Cukup pengin solusi prasaja sing nyedhiyakake kekuwatan gedhe

Apa sing dadi kekuwatan Solar Big Boy Complete Kit ing omah sampeyan

  • Kulkas (s)
  • Sandhangan Wesi
  • 3 TV
  • Lampu lampu 20 LED
  • Mesin umbah-umbah
  • Unit Penyaman Udara

Kursus Komplementasi kanggo Sistem Surya Super Superter Kit

Tuku iki uga kalebu Akses lengkap 1 wulan menyang Kursus Latihan Online Rooftop Online.

Langkah Langkah Suria Rooftop nutupi keruwetan saka panandhang panel solar menyang atap. Uga kalebu nginstal struktur pemasangan aluminium. Kajaba iku, digunakake ing dhuwur, pandhuan keamanan lan langkah-langkah pencegahan. Pungkasan, Kursus online atasan solar kalebu pandhuan rinci babagan nyambungake panel solar kanthi seri utawa sejajar. Iki mbantu wong mutusake konfigurasi sing paling apik kanggo persiyapan sistem tartamtu.

Disaranake Kursus kanggo Sistem Surya Super Superter Kit

Kanggo wong sing pengin pandhuan lengkap babagan nginstal sistem voltan foto solar sing disaranake sampeyan tuku Langkah dening Kursus Solar Langkah. Langkah langkah demi langkah solar ngajar sampeyan babagan cara nginstal sistem panel surya lengkap. Sing paling penting, Kursus iki luwih ramah lan ora mbutuhake pengalaman solar kepungkur utawa keahlian instalasi.

informasi tambahan

Ukuran Sistem

Werna

Blue

1 review kanggo Sistem Surya Super Starter Off Grid Kit 3.3kW - 12 Panel PV

  1. Kimroy Bailey
    5 metu saka 5

    Kimroy Bailey -

    Ngomong ora kanggo tagihan energi lan ya, kanggo tabungan bulanan cepet saka tenaga solar kanthi Paket Sistem Suria Harga Super Starter Off. Kit Lengkap iki minangka Paket Off Grid kanthi intine ALL komponen sing kudu diwiwiti karo Solar ing omah. Sistem iki bisa ngetokake Peti Pemanas, TV, Laptop, Lampu LED 30, Mesin Ngumbah lan luwih saka 30%.


Tambah review