Sistem Lampu Bumi Ultra Starter Off Panel 5.0kW -18 PV

Hot
-17%
Kit lengkap Ultra Starter Off solar kit kanthi 18 Panel saka KB Group
FREE
SHIPPING
100% WANG
JAMINAN BATOK
NYAMBUNG
SUPPORT 24 / 7

Sistem Lampu Bumi Ultra Starter Off Panel 5.0kW -18 PV

19,339.49 16,145.02

The Solar Starter Off Grid Solar kanthi Serep Baterai minangka paket lengkap kanggo nguwati omah kanthi energi bebas saka srengenge. Kit kalebu intine kabeh barang sing dibutuhake.

Description

TheUltra Starter Off Grid Solar System 4.95kW Kit minangka Paket Off-Grid siap mung mbongkar lan nginstal lan cepet-cepet nyuda tagihan energi sampeyan. Sakit sirah aja kuwatir yen komponen sing kudu sampeyan butuhake. SUltra Starter Off Grid Solar System 4.95kW Kit menehi hasil paling apik kanggo nggedhekake dolar sampeyan lan ora mung diwiwiti karo Solar nanging entuk kekuwatan cukup kanggo nggunakake piranti kritis sampeyan.

  • 18 Panel Suria Ngasilake Kapabilitas 4.95kW
  • 1 Inverter sing menehi 6kW saka Power Power
  • 3 Pangisi daya Ngisi daya Dinilai ing 80Amps
  • 8 Baterai Siklus jero Rated ing 6V lan nyimpen luwih saka 300Ah of Power
  • 1 Panel Mounting Rak kanggo ngamanake panel surya ing atap
  • Cepet Pengiriman Global (Regane Ora Kalebet)

Sistem Lampu Suria Grosir Ultra Starter Off 4.95kW yaiku kanggo sapa wae sing pengin nambah energi surya ing omah tanpa:

  • Sakit kepala nyoba lan kesalahan minangka asil blanja ing.
  • Kepingin weruh apa sing sampeyan butuhake lan apa sing ora sampeyan lakoni
  • Tuku barang-barang kanthi potongan lan ngarep-arep kabeh padha kompatibel
  • Cukup pengin solusi prasaja sing nyedhiyakake kekuwatan gedhe.
Harga Diskon AS $ 18,700 😍
Sah nganti 30 Juni 2020 ing tengah wengi UC +0
Promosi musim panas uga kalebu US $ 6,800 ing tunjangan sistem! 😲
  • Instalasi Ekstra US $ 4,200
  • 3 Taun Ngawasi US $ 1,200 (400 / taun)
  • Pangopènan Taun Anyar AS $ 2 (1,400 / taun)

Sampeyan bisa ngamanake sistem diskon lan kabeh mupangat kanthi nggawe simpenan mbayar ulang US $ 4,000 sadurunge promosi. Deposit iki bakal dijupuk saka total pembayaran sampeyan mung kudu mbayar $ 14,700 nalika sampeyan siyap sistem.

Penting, kita ngerti yen kedadeyan kaya ngono, yen ana simpenan 100% dibalekake, ora ana sing takon. (Inggih kita bakal nyuwun supaya sampeyan akun ngirim mbalekaken menyang 😊)

Apa kekuwatan Ultra Started Off-Grid Kit Lengkap ing omah sampeyan:

  • Kulkas
  • 20 Lampu LED dirating ing 10W utawa kurang
  • 3 Sets Televisi
  • Mesin umbah-umbah
  • Unit Penyaman Udara
  • Gelombang mikro
  • Dadi luwih!
  • Cathetan: Kadhangkala ora ALL peralatan bakal mbukak bebarengan. Iki bisa uga dadi asil, nanging ora diwatesi: wektu dina utawa daya sing disimpen ing batre.

Kursus Komplementasi kanggo Sistem Tata Surya Ultra Starter Off Ground 4.95kW Kit

Tuku iki uga kalebu Akses lengkap 1 wulan menyang Kursus Latihan Online Rooftop Online.

Langkah Langkah Suria Rooftop nutupi keruwetan saka panandhang panel solar menyang atap. Uga kalebu nginstal struktur pemasangan aluminium. Kajaba iku, digunakake ing dhuwur, pandhuan keamanan lan langkah-langkah pencegahan. Pungkasan, Kursus online atasan solar kalebu pandhuan rinci babagan nyambungake panel solar kanthi seri utawa sejajar. Iki mbantu wong mutusake konfigurasi sing paling apik kanggo persiyapan sistem tartamtu.

Disaranake Kursus kanggo Sistem Tata Surya Ultra Starter Off 4.95kW Kit

Kanggo wong sing pengin pandhuan lengkap babagan nginstal sistem voltan foto solar sing disaranake sampeyan tuku Langkah dening Kursus Solar Langkah. Langkah langkah demi langkah solar ngajar sampeyan babagan cara nginstal sistem panel surya lengkap. Sing paling penting, Kursus iki luwih ramah lan ora mbutuhake pengalaman solar kepungkur utawa keahlian instalasi.

informasi tambahan

Ukuran Sistem

Werna

Blue

Pantai 2 kanggo Sistem Lampu Bumi Ultra Starter Off Panel 5.0kW -18 PV

  1. Kimroy Bailey
    5 metu saka 5

    Kimroy Bailey -

    Kit solar lengkap Super Power Pack yaiku Paket Off Grid bakal bisa dipercaya kabeh peralatan utama kalebu: kulkas, mesin cuci, pengering, lampu, TV, gelombang mikro lan liya-liyane. Aku menehi saran kanthi lengkap paket iki yen sampeyan serius babagan mungkasi tagihan energi.

  2. 5 metu saka 5

    Chevrova Dapos -

    Bojoku tuku paket iki luwih saka setahun kepungkur lan dikirim gratis kanggo kita ing kene ing Austria lan wis digunakake kaya pesona. Omahku wis mati ing kothak lan kita seneng karo paket solar, matur nuwun Kimroy Bailey Group lan Agen Kramer.


Tambah review

Film Konsep

WATCH