Pusat Blog & Sumber

Apa bisa Manungsa Nduwe Angin? Kepiye Turbin Angin Robotik Nolak Industri Minyak

Wawasan Energi Global Kita bisa nduwe angin? Sampeyan bisa tuku? Apa mung jotosan ing negara sing dipilih? Apa angin mung dumunung ing Liga Arab? Miturut Asosiasi Informasi Energi, 69% lenga jagad diprodhuksi dening 10 negara kalebu Amerika Serikat, Arab Saudi, Rusia lan […]

Topik Konsultasi Pelanggan Suria kanggo nutupi

Daya solar isih konsep anyar sing apik kanggo wong liya. Pelanggan potensial bakal duwe akeh pitakon supaya sampeyan kudu siyap kanggo mangsuli kabeh pitakon. Kesan sing sepisanan apik sajrone konsultasi bisa uga beda bedane karo pesaing sampeyan. Dadi, sawetara tips babagan […]

3 Item Priksa Pariwisata Surya kanggo Pamasangan Surya Cilik

Nalika miwiti bisnis instalasi solar ing Kimroy Bailey Renewables, aku kepengin duwe dhaptar prekara-prekara sing kudu ditrapake kanggo miwiti ing sikil tengen. Aku nulis artikel iki lan nggawe kursus Step by Step Solar kanggo mbantu pemasangan surya cilik kanggo ngetokake ing sikil tengen. Ana […]

Strategi Pemasaran Suria Pemasang kanggo Pemula

Dadi, sampeyan duwe ide penting kanggo nggawe dhuwit serius saka industri solar multi-milyar dolar, nanging sampeyan ora duwe pelanggan pisanan. Ngendi sampeyan miwiti? Apa ngomong sampeyan? Kepiye sampeyan yakin babagan sing duwe omah supaya bisa dipercaya supaya nambah tenaga surya ing omah lan luwih penting karo dhuwit? Yen […]

Top 3 Kesalahan Solar Digawe dening Pemasang Surya

Ing limang taun pamasangan solar aku wis nggawe akeh kesalahan solar nalika ngetrapake bisnis instalasi surya ing Kimroy Bailey Renewables. Aku pengin mbantu sampeyan nglewati kurva belajar kanthi luwih cepet tinimbang sing saya lakoni lan mula mula, kita nggawe Langkah kanthi Instal Pemasangan solar […]

Instalasi Panel Solar DIY Tutorial!

Video iki minangka seri pisanan babagan tutorial DIY instruksi babagan instalasi panel solar ing atap konkrit. Tutorial iki cocog karo pemasang energi sing bisa dianyari lan sing duwe omah sing kasengsem nginstall sistem cilik dhewe. Uga nuduhake kepiye dipasang rel aluminium, nyambung kabel, kothak combiner, lan mlayu […]

KB Robotics Camp 2016

Kimroy Bailey Robotics lan Universitas Teknologi, Jamaica wis mupakat kanggo nampilake Kampanye Musim Panas Ilmu, Robotika lan Energi sing dianyari. Minggu kapisan Camp Robotics Renewable kalebu: Cara mbangun robot mobile, program, 3D Printing, Mobile App Creation lan introduksi kanggo Energy Renewable Energy. Minggu kapindho kemah […]

Energi & Robot sing dianyari maneh Kanggo tuwuh ekonomi

Energi & robot Renewable bisa tuwuh ekonomi Jamaika kanthi signifikan. Patang puluh taun sing tuwuh mung 0-1% nyebabake pamindhahan massa intelektual enom bisa kerja ing negara liya lan mbangun ekonomi. Artikel iki tantangan para pimpinan Jamaika supaya bisa ngupayakake energi & robotik sing bisa dianyari supaya bisa nggedhekake ekonomi sing kuat lan bisa ngasilake […]

Kimroy Bailey Robotics Summer Camp Renewable Summer Camp

Kimroy Bailey Robotics lan Universitas Teknologi, Jamaika wis mupakat kanggo nampilake Kampanye Musim Panas Ilmu, Teknologi, Teknik lan Matematika (STEM). Camp Panas Robotics Kimroy Bailey Renewable Summer disaranake dening Dewan Riset Ilmiah lan GENNEX; dirancang kanggo merevolusi semangat siswa ing bidang Ilmu, Teknologi lan Inovasi (STI) kanthi nggumunake […]

Kimroy Bailey Robotics 14 Pinunjul Paling Apik taun 2014

2014 iku taun sing apik banget! Wektu saestu mabur. Ing taun Kimroy Bailey Foundation nginstal turbin angin operasional sing kapisan ing Pusat Komunitas Diperbaharui 100% ing Trelawny. Ing taun Kimroy Bailey Robotics lair lan dadi jabatan robotik utama Karibia, prototyping produk lan perusahaan manufaktur skala cilik. Hmmm sawetara tonggak yaiku […]

BaileyBionic, Jamaican nggawe tangan robot

Kimroy Bailey Robotics nampilake pertunjukan gedhe saka teknologi Jamaican Technologies ing Forum Perencanaan Buruh Jamaican (PIOJ). Booth nampilake akeh teknologi advance kalebu perusahaan dual extruder 3D printer; gambar saka BaileyBionic: garis perusahaan kaya robot manungsa lan BaileyBotic: garis robot robot seluler perusahaan. BaileyBionic minangka robot […]

Fitur TV Robotika, Energi & Pariwisata

Partisipasi muda ing Jamaika tetep ora rata. Swara remaja umume ora ilang saka mutusake lan nggawe kabijakan. Talk Up Yout '- acara ceramah televisi nasional sing diselenggarakake dening Emprezz Golding - minangka salah sawijining sawetara platform sing dirancang kanggo nuduhake tontonan remaja babagan masalah sing nggayuh wong enom kanthi solusi minangka asil pungkasan. Watch […]