Rasta Robot - Sekolah Booster

Program Pendhidhikan Jual # 1 Donya

Menehi Robot Rasta

Budaya sing nyenengake, salib sosial, kanca sinau kanggo bocah enom sing umur 6-16yrs.

Rasta Robot saka Kimroy Bailey Group World No 1 Selling robot pendidikan
Menehi Robot Rasta - Budaya sing nyenengake, salib sinau, kanca sinau kanggo bocah enom sing umur 6-16yrs. Rasta robot minangka otak lan produk saka Usahawan Internet Multi-Milyuner Kimroy & Sherika Bailey, pemilik klompok Perusahaan Kimroy Bailey. Kanthi fokus sing ditemtokake saka Perusahaan Kimroy Bailey kanggo mikirake cara ukuran cokotan lan menarik kanggo sinau subjek sing luwih angel kayata Ilmu, Matematika lan Inggris, robot Rasta sing warni kasebut lair.

Rasta Robot minangka cara kanggo ngajar siswa mbangun lan program robot humanoid. Nanging ora mandheg ana- Sawise bocah ngrampungake Rasta Robot dheweke dadi kanca sinau.

Keuntungan saka Roster Robot School Rasta

Yen sampeyan minangka guru, wong tuwa, kepala sekolah, guru kanggo cacat pendengaran lan wis golek cara kanggo nambah kinerja siswa ing sekolah sampeyan ing subyek kayata Ilmu, Matematika, Inggris lan Basa liyane, banjur gunakake Rasta Robot sing ramah Program Booster Sekolah.

Pilih
Paket Booster Sekolah Rasta Robot